Безліч людей хотіли б закинути набридлий офіс і працювати виключно на себе - якщо не відкривати бізнес, то хоча б навчитися конвертувати проведене в інтернеті час в живі гроші. Існує безліч міфів про те що заробити в інтернеті неможливо - дійсно, якщо не думати головою, можливі втрати і проколи. Блог про заробіток в Интернеті допоможе розібратися в питанні і навчитися заробляти гроші, а не просто витрачати час на серфінг.

Які пропозиції варто обходити стороною?

Інтернет-реклама рясніє пропозиціями заробляти за день 1000 доларів або більше. Для того щоб уникнути пасток і фінансових втрат, потрібно навчитися думати і розуміти, що відбувається - інтернет являє собою таке ж суспільство, тільки віртуальне. Чи готові в звичайному житті платити 1000 доларів в день всім бажаючим, які не мають унікальної кваліфікації? Ні. Це означає, що космічні заробітки в інтернеті - дійсно міф, і чим раніше людина це зрозуміє, тим менше розчарувань отримає.

Найбільш популярні пропозиції - написання текстів, редактура, графічний дизайн, монтаж відео, обробка фотографій. Якщо освоїти хоча б одну з цих навичок, вийде знаходити реальних клієнтів і заробляти, поступово нарощуючи свій рівень і зарплату. У багатьох фахівців виходить непогано просуватися вперед, знаходячи нових клієнтів або навіть постійну роботу.

Чи можна працювати в інтернеті без досвіду?

Навіть якщо людина не вміє робити взагалі нічого, у неї є шанс трохи підзаробити. Серед робіт для початківців представлений заробіток на кліках, перегляді реклами, розгадуванні капчи. Потрібно відразу зрозуміти, що багато на цьому не заробиш - хіба що вийде оплатити інтернет або мобільний зв'язок. Однак гроші там платять цілком реальні.

Для фахівців в будь-якій справі оптимальний варіант - завести свій блог і ділитися в ньому професійними порадами. Згодом блог можна монетизувати, заробляючи на рекламі - тут вже лежать можливості для більш вагомого заробітку. Однак потрібно розуміти, що успішний блог вимагає регулярного наповнення якісним унікальними текстами, інакше поступово його просто перестануть читати.