Інвестиційну програму АТ "Харківобленерго" на 2021 рік виконано на 113,9%. Завдяки цьому вдалося реалізувати важливі проєкти, які дали змогу поліпшити безпечність та якість електропостачання у регіоні.

"Харківобленерго" є одним найкращих енергорозподільчих підприємств України, яке в своїй роботі традиційно демонструє послідовність та надійність: постійно здійснює технічне переоснащення електромереж, своєчасно сплачує заробітну плату та податки, поліпшує якість обслуговування споживачів. Виконання інвестпрограми – це один із вагомих показників стабільної роботи підприємства", – зазначили у товаристві.

Діяльність "Харківобленерго" постійно контролює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Під час регулярних щорічних перевірок комісія інспектує дотримання товариством вимог законодавства у сфері функціонування ринку електричної енергії.

"Ці перевірки "Харківобленерго" завжди успішно проходить, адже суворо дотримується букви закону у своїй діяльності", – підкреслили у товаристві.

Нагадаємо, інвестиційну програму АТ “Харківобленерго” на 2019 рік було виконано на 100,2%, на 2020 рік – на 101,2%.

На 2021 рік на виконання інвестпрограми товариства було заплановано виділити 533,48 млн. грн. Це вдвічі більше, ніж 2020 року.