Харків'янин убив підлітка в Одесі. У поліції повідомили про затримання підозрюваного.

Трагедія сталася на вулиці Варненській. Цього дня пізно ввечері двоє 16-річних підлітків поспішали додому. Дорогою їх окликнули молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика. Вони попросили закурити, але підлітки відмовилися. Двоє молодих людей із компанії почали з підлітками словесну перепалку, а потім затіяли бійку.

Один зловмисник побив підлітка. Однак той застосував газовий балончик, втік, зателефонував у приватну охоронну фірму і попросив про допомогу.

Другий зловмисник вдарив іншого підлітка ножем у груди та зачепив серце.

Коли перший хлопець повернувся, він виявив свого приятеля лежачим на землі в крові. Компанії незнайомців уже не було. Хлопець викликав "швидку". Раніше за "швидку" приїхали охоронці приватної фірми. Вони намагалися надати пораненому долікарську допомогу, але хлопець помер до приїзду медиків. 

Уже наступного ранку поліцейські встановили особу та місце проживання підозрюваного - 24-річного жителя Харкова - і затримали його в орендованій квартирі в Хаджибейському районі міста. 

Затриманий розповів, що викинув ніж на козирок під'їзду будинку неподалік від місця події. Правоохоронці знайшли знаряддя вбивства.

За ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.