Війська РФ 3 травня вдарили по Чугуєву касетними боєприпасами в районі залізничного вокзалу. Про це повідомив заступник голови Харківської ОВА Роман Семенуха.

Пошкоджено цивільну інфраструктуру. Інформація про постраждалих не надходила. Поки невідомо, які саме боєприпаси використовувала РФ, новина може доповнюватися.

У поліції повідомили, що удар завдали по критичній інфраструктурі Чугуєва. На місці обстрілу виявлено уламки двох ракет "Торнадо-С" із касетними бойовими елементами і двох ракет С-300

Три людини дістали поранення. У двох чоловіків 35 і 46 років діагностовано вибухові та осколкові травми. Поранених доправили в Чугуївську міську лікарню, їхній стан стабільний. Також пошкоджено будівлі, багатоквартирний будинок, два цивільні автомобілі. Начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко в коментарі "Суспільному" повідомив, що за 40 хвилин після першого удару росіяни завдали другого: це був удар по поліцейських і бійцях ДСНС, які виїхали на ліквідацію наслідків першого удару.

Також росіяни обстріляли Вовчанськ.

Кілька днів тому, 25 квітня, війська РФ вдарили ракетою "Іскандер-М" по залізничному вокзалу в Балаклії. У цей час до залізничного вокзалу прибула електричка Харків-Ізюм, яка перебувала на відстані 15 метрів від місця прильоту. Постраждали пасажири цього поїзда. Загалом було поранено 11 осіб - 7 чоловіків і 4 жінки.