Пес врятував чоловіка під час ракетного удару по Пісочину. Про це розповів голова громади Олег Чернобай, пише "Суспільне".

25 лютого російські війська завдали два ракетні удари по Пісочину. Унаслідок обстрілу пошкоджено автотранспортне та сільськогосподарське підприємства.

За словами Чернобая, під час атаки на підприємствах перебували охоронці. Одного з них від поранення врятував собака, який за кілька секунд до удару почав гавкати. Охоронець вийшов із приміщення, куди потім прилетіла ракета.

Начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов повідомив, що в Пісочині росіяни повністю знищили ангар із кукурудзою та пошкодили ще два - там зберігалося зерно. Біля ангара від удару залишилася вирва у три метри завглибшки та шість метрів у діаметрі. Ще одне влучання було на територію підприємства з ремонту вантажівок. Пошкоджено один автомобіль.

У будинках поблизу від прильоту вибито вікна.

Чернобай повідомив, що на сесії селищної ради вирішать, як допомогти постраждалим підприємствам. Є різні варіанти, наприклад, зниження податків на землю або орендної плати.