Убийство харьковского журналиста В. Климентьева раскрыто – Следственное управление МВД Убивство харківського журналіста, редактора газети "Новий стиль" Василя Климентьєва розкрито. Головний підозрюваний у вбивстві журналіста - оголошений у розшук колишній співробітник Харківського УБОЗу Андрій Козар. Про це 2 серпня під час відеоконференції заявив, відповідаючи на питання "SQ", начальник Слідчого управління МВС України Василь Фарінник.

За його словами, найімовірніше, Козар убив Климентьєва не сам. Начальник слідчого управління також повідомив, що Козар підозрюється у скоєнні ще двох злочинів.

Нагадаємо, Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями. Він зник два роки тому. У міліції було кілька версій його зникнення. Зараз основна версія зникнення Климентьєва - вбивство через професійну діяльність журналіста.

Довідка "SQ". 11 серпня 2010 р. головний редактор харківської газети "Новий стиль" В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору і не повернувся. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "умисне вбивство". У березні 2011 р. міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у справі зниклого В.Климентьєва - колишнього співробітника УБОЗ Андрія Козара і мешканця Первомайського Дмитра Уварова.