Под Апелляционным судом происходят потасовки между сторонниками и противниками Ю. ТимошенкоБіля будівлі Апеляційного суду Харківської області, де сьогодні, 31 липня, відбудеться чергове засідання Київського райсуду Харкова у справі екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, зібралися її прихильники і противники. Про це повідомив з місця подій кореспондент "SQ".

З кожного боку зібралося близько тисячі мітингувальників, люди продовжують прибувати. Перед будівлею суду стоять противники Тимошенко, за ними на пл.Руднєва - прихильники екс-прем'єра. Учасники акції відділені кордоном міліції. Противники Тимошенко тримають прапори, на яких написано "Юлі - зону".

Між прихильниками і противниками Тимошенко відбулося кілька бійок. Перша з них трапилася біля проїжджої частини Московського проспекту, де група противників Тимошенко намагалася пройти через ряди прихильників екс-прем'єра. Ще кілька бійок сталося біля фонтану на пл. Руднєва. У них, судячи з усього, ніхто не постраждав.

Як повідомив "SQ" захисник Тимошенко Сергій Власенко, за його даними, Тимошенко сьогодні до суду не повезуть.

Под Апелляционным судом происходят потасовки между сторонниками и противниками Ю. Тимошенко Под Апелляционным судом происходят потасовки между сторонниками и противниками Ю. Тимошенко
Под Апелляционным судом происходят потасовки между сторонниками и противниками Ю. Тимошенко  

Довідка "SQ". Ю.Тимошенко була засуджена до 7 років за звинуваченням у зловживанні владою при підписанні газових домовленостей з Росією і відбуває термін у Качанівській колонії Харкова. 9 травня Тимошенко перевезли до ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" для лікування. Київський районний суд Харкова розглядає ще одну справу за обвинуваченням Тимошенко. Її звинувачують у зловживаннях, пов'язаних з корпорацією "Єдині енергетичні системи України".