"Батьківщина" заявила о незаконной печати в Харькове избирательных бюллетеней. Партия регионов обвинила "Батьківщину" в попытке срыва выборов"Документи, які за своєю суттю є виборчими бюлетенями для голосування за кандидатів у депутати Харківської обласної ради були надані 23 жовтня в Харківський обласний виборчий штаб ВО "Батьківщина". Про це повідомили "SQ" в прес-службі облорганізації "Батьківщини".

За повідомленням прес-служби, перший заступник голови облорганізації партії Юрій Прав поінформував членів Харківський обласної виборчої комісії та її керівництво "про цинічне невиконанні вимог закону в частині виготовлення, зберігання та передачі виборчих бюлетенів".

Голова облорганізації "Батьківщини" Арсен Аваков і народні депутати з Блоку Юлії Тимошенко Олексій Логвиненко та Володимир Філенко під час брифінгу звернулися до правоохоронних органів і до президента України Віктора Януковича з проханням втрутитися в дану ситуацію і забезпечити законність проведення місцевих виборів у Харківській області. "Ми звертаємося до всіх суб'єктів виборчого права, громадських організацій, виборців із закликом захистити своє право на чесні, прозорі і демократичні вибори. Виборчі бюлетені є документами суворої звітності. Попадання даних документів свідчить про цинічне знущання над законом", - сказано в їхній заяві.