Харьковские активисты примут участие в пикетировании Печерского райсуда Киева, в котором будут судить Ю. ТимошенкоПредставники ВО "Батьківщина" з Харківської області, як і мешканці інших регіонів України, планують 24 червня прийняти участь в акції близько Печерського райсуду Києва. Як повідомив офіційний сайт Харківської облорганізації ВО "Батьківщина", про це повідомив заступник голови облорганізації Валерій Дудко. У цей день у суді буде розглядатися справа щодо лідера ВО "Батьківщина", екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

За словами В.Дудка, поїздку харків'ян до Києва ніхто не організовує. "Ніякої організації немає, поїдуть самі, автобусами возити не будемо. Люди вже поїхали", - зазначив він.

В.Дудко висловив думку, що в цей день справа розглядатиметься по суті не буде. "Справа посиплеться, розгляд перенесуть, це буде затяжний процес, так само, як і з Юрієм Луценком. Думають, що нас можуть налякати. Ми - не Росія, у нас не можна ногою тупнути і сказати: під лавку. Ми все одно будемо відстоювати свої інтереси", - підкреслив він.

Довідка "SQ". 24 червня Печерський райсуд почне попередній розгляд кримінальної справи відносно Ю.Тимошенко за звинуваченням у перевищенні нею службових повноважень та прийнятті одноосібного рішення під час підписання газових угод з Росією.