В милицию поступило сообщение о заминировании харьковского вокзала. Эвакуировали 300 человекУчора, 10 травня, близько 16.00 до чергової частини міського управління міліції Харкова надійшло анонімне повідомлення про мінування вокзалу. При цьому невідомий не вказав, який саме вокзал замінований. Про це повідомив сайт прокуратури Харківської області з посиланням на в.о. міжрайонного транспортного прокурора Станіслава Муратова.

Було прийняте рішення перевірити залізничні вокзали на станції "Харків-пасажирський" та станції Основа. Під час перевірки Південного вокзалу було евакуйовано близько 250 осіб, зі станції Основа - 50. При огляді території станцій вибухонебезпечних пристроїв і речовин не виявлено. Затримки руху потягів не було.

На об'єкти виїжджало керівництво прокуратури області та облуправління міліції, транспортної прокуратури, оперативно-слідчі групи. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка повідомила про замінування вокзалу. Хід дослідчих перевірок знаходиться на контролі Харківської міжрайонної транспортної прокуратури.