Співробітники управління податкової міліції (УПМ) Державної податкової адміністрації (ДПА) в Харківській області спільно зі співробітниками прокуратури Харківської області та ГУ МВС України в Харківській області виявили гральний заклад та обладнання (автомати та столи), за допомогою якого незаконно проводилася гра на гроші. Про це 10 січня повідомили "SQ" у прес-службі ДПА у Харківській області.

За інформацією прес-служби, під час огляду було виявлено 102 гральних автомати, 2 столи типу "рулетка", 2 термінали для участі і гри в спортивний тоталізатор, на яких проводилися ігри на гроші. Ставки проводилися за допомогою купюроприймачів, а виграш видавався працівниками установи. Будь-які реєстраційні, дозвільні, правовстановлюючі документи під час перевірки не були надані. У результаті було вилучено майна на 926 тис. грн.

Первинний матеріал перевірки, зібраний співробітниками УПМ ДПА області, передано органам внутрішніх справ, за яким порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 203 КК України.

Довідка "SQ". Надання послуг у сфері грального бізнесу заборонено в Україні законом "Про заборону грального бізнесу в Україні" № 1334-VI від 15.05.2009 р.