Центральна виборча комісія зареєструвала ще декількох кандидатів у народні депутати України, які будуть балотуватися до парламенту в мажоритарних округах Харківської області в порядку самовисування.

Як сказано у відповідній постанові, кандидатами зареєстровані:

в окрузі № 174 - Дмитро Чорний, 1978 р.н., директор ТОВ "АВС-АПТЕКА", мешканець Харкова;

в окрузі № 175 - Вікторія Третьяк, 1983 р.н., провідний спеціаліст з юридичних питань ДП "Воєнізована аварійно-рятувальна служба "ЛІКВО" НАК "Нафтогаз України", мешканка Харкова;

в окрузі № 181 - Артур Кадимян, 1984 р.н., старший інспектор з особливих доручень Головного слідчого управління Державної податкової служби України, мешканець сел. Безлюдівка.  

Довідка "SQ". Парламентські вибори в Україні відбудуться 28 жовтня.

У 174-му окрузі кандидатом від Партії регіонів зареєстрований Олександр Фельдман, від Компартії - Ігор Луценко, ВО "Батьківщина" кандидата не висувало.

У 175-му окрузі від Партії регіонів - Володимир Кацуба, від "Батьківщини" - Іван Варченко, від Компартії - Володимир Безрученко.

У 181-му окрузі від Партії регіонів - Євген Мураєв, від "Батьківщини" - Вадим Глушко, від Компартії - Олександр Ребров. Самовисуванцем за цим округом йде Федір Веніславський.