Третій  рік поспіль Національний банк України проводить Конкурс дитячих малюнків. Метою цього Конкурсу  є підвищення рівня знань дітей про Національний банк України, його функції та завдання, а також виявлення творчих здібностей дітей.

Конкурс проводиться з 19.03.2014 до 16.05.2014 у два тури.

Перший тур конкурсу проходив у територіальних управліннях Національного банку України з 19.03.2014 до 22.04.2014.

Для участі у першому турі Конкурсу до Управління Національного банку України в Харківській області (далі – Управління) подано 52 малюнки.

Комісію, яку було створено в Управлінні для визначення переможців у першому турі Конкурсу, очолював  завідувач сектору прогнозування та інновацій Харківської обласної бібліотеки для дітей – координатор обласних етапів всеукраїнських творчих конкурсів у Харківській області Лупіцька В. М.

Оцінивши  роботи за такими вимогами та критеріями, як відповідність темі Конкурсу (яким дитина уявляє собі Національний банк, його роботу, яким вона хоче бачити Національний банк у майбутньому, якою уявляє майбутню грошову одиницю України, тощо); художній рівень, композиційна досконалість; індивідуальність виконання; оригінальність; якість виконання, охайність, Комісія визначила трьох переможців першого туру Конкурсу, роботи яких будуть направлені до Національного банку України для  участі у другому турі Конкурсу, який проводитиметься з 25.04.2014 до 16.05.2014.

Переможці першого туру Конкурсу:

І місце – Радченко Анастасія, 14 років. Назва роботи «Національний банк України – серце нашої країни»

ІІ місце – Федорчук Ірина, 11 років. Назва роботи «НБУ в майбутньому»

ІІІ місце – Бакай Неонелла, 9 років. Назва роботи «Майбутнє України в руках молодих».

Окремо були відзначені роботи у номінаціях:

«За оригінальність виконання»

Ключка Гліб, 6 років

«За охайність»

Чорна Кетіно, 12 років

 

«За яскравість»

 

Форсюк Аліна, 10 років

Билдін Дмитро, 13 років

 

«За креативність задуму»

 

 

Грекулова Альбіна, 8 років

Ботнар Ангеліна, 9 років

 

«За щасливу мрію»

 

Шевчук Дарина, 12 років

Доценко Віка, 9 років

 

«За національне спрямування»

 

Чайка Дмитро, 12 років

Малиш Юлія, 11 років

 

Нагородження переможців, номінантів та учасників Конкурсу відбудеться в  приміщенні Харківської обласної бібліотеки для дітей (м. Харків, вул. Артема, 43) 29.04.2014 о 15-00.

Вітаємо переможців, учасників й усіх, хто долучався до організації та проведення ІІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”.