Харківський національний економічний університет 24 листопада 2006 р. проводить міжнародну науково-практичну конференцію "Соціально-психологічні технології управління персоналом "

Для участі в конференції запрошені студенти, аспіранти, молоді та провідні вчені ВНЗ України, які зацікавлені в дослідженні даних проблем. Бажання прийняти участь в  конференції виявили  171  учасник з  10 провідних вищих навчальних закладів з усіх регіонів України.

Для   проведення   конференції   відібрано   165   тез   та   запрошено   165 учасників.

Основні цілі конференції: обмін результатами наукових досліджень і практичним досвідом у сфері соціології та психології управління; обговорення проблем підготовки спеціалістів з управління потенціалом особистості й людським капіталом; розробка рекомендацій щодо вдосконалення теоретичних і методичних основ дослідження та розвитку особистості. Основні цілі конференції - обмін результатами наукових досліджень і практичним досвідом у сфері соціології і психології управління, обговорення проблем розвитку особистості, формування та використання соціально-психологічних і освітньо-виховних технологій управління персоналом, діагностики та розвитку соціального партнерства, формування інтелектуального капіталу виробничої організації.

Практична цінність:

1. Сформульовані проблеми розвитку соціально-психологічних технологій управління персоналом, що вимагають подальших поглиблених досліджень.

2. Удосконалено науково-практичне забезпечення дослідження резервів розвитку творчого потенціалу особистості та його реалізації для формування інтелектуального капіталу організації в умовах соціально орієнтованої економіки.

3. Обґрунтовані способи реалізації отриманих наукових досягнень в освітньо-виховній роботі вищих навчальних
закладів.

4. Запропоновані в дослідженнях учасників конференції соціально-психологічні та освітньо-виховні технології управління персоналом можуть бути використані менеджерами виробничих організацій.