Уповноважений Держкомпідприємництва України з питань захисту прав підприємців у Харківській області В.А. Філін-Філінюк звертається до усіх представників малого та середнього бізнесу, громадських організацій, галузевих об'єднань підприємців з пропозицією долучитися до поглиблення публічного діалогу бізнесу та Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва з опрацювання основних засад подолання кризових явищ у кожній конкретній окремій галузі підприємництва.

З метою вироблення шляхів для розв'язання гострих проблем за різними напрямками функціонування бізнесу, які потребують невідкладного нормативно-правового урегулювання, Комітет розробив Карту антикризових заходів щодо розвитку підприємництва. Карта потребує доповнення представниками бізнесу м. Харкова та Харківської області, які реально працюють у певній сфері господарювання.

Просимо до 25 квітня 2009 р. надати узагальнені пропозиції (з урахуванням усіх конструктивних пропозицій підприємців) за наведеною нижче формою.

 
Проблема

та її суть

Форма нормативно-правового акта (закон/зміни, розпорядчий документ КМУ/зміни)

Короткий зміст (доцільність, обґрунтування) прийняття нормативно- правового акту

 

Суть проблеми, її обгрунтування мають бути чітко викладеними (коротко, змістовно, максимально аргументовано). Інформацію просимо надсилати за електронною адресою viktor@online.kharkov.ua