Приблизно дві тисячі різновидів рецептів приготування піци вже на сьогоднішній день створено піцайолами - персонал, який готує піцу в Італії. І навряд чи на всій землі в ХХI столітті знайдеться людина, якій було б незнайома ця італійська страва. Традиційна піца Львів з доставкою прямо додому або в офіс пропонується компанією Орігамі. На кухні працюють професійні кухарі, продукти закуповуються виключно у перевірених надійних постачальників. Тому свіжість кожного інгредієнта, відмінний смак будь-якого виду піци - гарантовані.

Розмаїття асортименту

В меню сервісу доставки понад три десятки видів піци. Щоб не помилитися з вибором слід хоча б приблизно знати відмінності.

Найбільшою популярністю користуються такі рецепти, як Маргарита, Чотири сезони, Капрічіоза, Неополітанська, Гавайська, з морепродуктами, Сирна або Чотири сиру. Відрізняються усі види між собою внутрішнім наповненням, тобто начинкою, яка закладається на хлібний корж.

Піца Маргарита виключає в своєму складі будь-яке м'ясо, навіть ковбасу. Саме тому вважається ідеальним варіантом для вегетаріанців. Основні складові начинки - томатний соус, сир моцарела. Чотири сезони - це одна піца, що складається з чотирьох абсолютно різних частин. В першій присутні гриби - символ зимового періоду, у другій - артишоки - це весна, третій - болгарський перець - літо, четвертій - свіжі помідори - осінь. Таке блюдо відмінно прикрашає будь-який святковий стіл, а також легко догоджає гостям з різними смаковими уподобаннями.

Капрічіоза - це класика італійського жанру, справжня смакова мозаїка. У складі обов'язково присутні печериці, мариновані томати черрі, шинка, оливки і сири: рикотта й пармезан.

Замовлення онлайн

Вибір на сайті Орігамі зробити не складно, оскільки біля кожної позиції є детальний опис складових кожного виду. Після ретельного вивчення рецептів оформити заявку на доставку улюбленої страви можна в режимі онлайн. Для цього слід лише заповнити запропоновану форму. Відразу після прийняття замовлення починається процес приготування, а потім, протягом години – півтори піца доставляється за вказаною адресою.