Кілька років тому в Україні почала діяти нова модель енергетичного ринку. Якщо ви ознайомитеся з її правилами, то зможете дізнатися про те, що кожен великий споживач може самостійно вибрати для себе постачальника. Раніше уряд контролював зростання тарифів на даний вид енергії, але зараз ви зможете порівняти пропозиції декількох провайдерів та вибрати ту, яка вважається найбільш прийнятною для Вашого підприємства.

Незалежно від того, якою діяльністю займається Ваша компанія, для повноцінної роботи їй потрібна електрична енергія. Без даного виду ресурсів неможливо запустити ні техніку, ні обладнання. Найчастіше кількість споживаної енергії залежить від площі підприємства, а також кількості та потужності приладів. Кожен підприємець прагне знайти спосіб, який дозволить зменшити виробничі витрати. Ми пропонуємо Вам для цього почати з пошуків постачальника з більш низькими тарифами. Перехід від одного енергопровайдера до іншого здійснюється безкоштовно. Важливу роль у даній справі відіграє надійність енергозбутової компанії, тому до вибору поставтеся серйозно.

Де замовити постачання електричної енергії?

Потенційним клієнтам, в першу чергу, необхідно вибрати тих енергопровайдерів, які на їх погляд здаються надійними. Потім вивчити кожну пропозицію, оцінити їх тарифні плани, умови оплати та наявність програми лояльності для постійних споживачів.

Щоб організація почала здійснювати продаж електроенергії для Вашого підприємства, необхідно укласти з нею договір з надання даних послуг. У більшості випадків зміна постачальника здійснюється протягом декількох тижнів. Вам також слід розірвати договір з поточним енергопровайдером.

Безперебійні поставки електроенергії в Україні

Якщо ви шукаєте надійного постачальника, то вважайте, що вже знайшли його. Зверніться за послугами у компанію «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН». Дана організація користується великою популярністю серед керівників підприємств. Основними видами її діяльності є:

  • постачання газу,
  • постачання електричної енергії,
  • впровадження АСКОЕ.

У разі якщо у потенційного клієнта виникли питання, менеджер компанії завжди готовий на них відповісти. Споживачі в будь-який час можуть змінити необхідну кількість ресурсів через “Особистий кабінет”, при цьому їм не будуть нараховані будь-які штрафи.