М'які меблі в квартирах активно експлуатуються, приймаючи на себе сильний удар в плані зношування. Буває, що вже через пару років після покупки затирається обивка або тріскаються, ламаються тверді внутрішні конструкції - це робить використання дивана чи крісла незручним і неестетичним. Замовити ремонт старих м' яких меблів Київ можна в компанії Kosair, де працюють справжні професіонали. Після відновлення меблі будуть виглядати як нові, а диван чи крісло може стати реально більш зручним.

Як ремонтують м'які меблі?

Від корпусних м'які меблі відрізняються саме наявністю м'яких частин, що ускладнює роботу по відновленню або заміні елементів. Насамперед майстрам доведеться акуратно зняти обивку і вийняти наповнювач, потім замінити або відремонтувати частини твердих конструкцій.

Далі залишається діяти по ситуації - якщо м'яка частина не дуже зношена, а обивка не вимагає заміни, її просто натягують знову. У разі ж псування обивки її можна замінити на новий матеріал - це прекрасний спосіб подарувати кріслу або дивану друге життя. Ремонт м'яких меблів вимагає від майстрів особливої акуратності, оскільки іноді в майстерню приносять вироби класу люкс з дорогою обивкою і з цінних порід дерева.

У будь-якому випадку, ремонт дозволяє виявити всі недосконалості всередині предмета меблів і провести профілактику повторної поломки. У більшості випадків вишедші з ладу меблі дійсно можна полагодити - це буде коштувати набагато дешевше, ніж купувати новий гарнітур чи диван.

Чому саме Kosair?

Майстерня Kosair об'єднала під одним дахом майстрів своєї справи, які готові ретельно і скрупульозно опрацьовувати кожну дрібницю для досконалого результату. На лагодження тут беруть будь-які предмети меблів - від звичайних до ексклюзивних, виконують всі види ремонтних робіт, в тому числі і відновлюють старовинні меблі. У більшості випадків результат перевершує всі очікування, оскільки меблі служать ще багато років. Замість того щоб переживати про псування оббивки або викидати диван через зламану поперечину, варто довірити його відновлення справжнім професіоналам.