Поняття «чек-ап здоров'я» з'явилося відносно недавно, раніше все користувалися простим і зрозумілим словом «обстеження». Обстеження проходили за показаннями, коли щось болить або коли потрібно отримати довідку для роботи. Зараз люди починають ставитися до свого здоров'я відповідальніше і заздалегідь дізнаватися ризики, щоб не допустити виникнення захворювань. Сучасний медичний центр UBI пропонує швидку фахову перевірку всіх органів і систем.

Для чого потрібен чек-ап здоров'я?

Чек-ап дозволяє скласти повну картину стану організму. Спершу лікар клініки розмовляє з пацієнтом, збираючи анамнез - інформацію про раніше перенесені хвороби та скарги, розпитує про поточний стан самопочуття. Після цього проводиться базова діагностика: прослуховування, пальпація, простукування. Основні частини перевірки - інструментальна і лабораторна. В результаті клієнт отримує повний висновок про стан свого здоров'я, ризики та можливі відхилення від норми. При необхідності буде видано направлення на подальші дослідження виявленої проблеми і її лікування.

Лікарі рекомендують регулярно проходить скринінг - мінімум раз на 3 роки. Це дає можливість виявити недуги на ранній стадії, витратити на лікування менше зусиль, часу і грошей. Особливо важливо перевіряти здоров'я після 40 років, коли у людини загострюються хронічні хвороби, виявляються генетичні схильності до захворювань.

Чому приватна клініка краща за державну?

Черги і байдужість лікарів в державних поліклініках вже давно стали приводом для жартів. Приватна клініка надає клієнту комфортні умови, сучасну апаратуру і розуміючих відповідальних фахівців. В медичному центрі UBI не доведеться витрачати півдня на очікування фахівця, сидячи на незручній лавці, що продувається протягом. Клієнти отримують максимально комфортні умови очікування, а саме очікування зведено до мінімуму, що дозволяє в короткий термін пройти повне обстеження.

До речі, чек-ап можна подарувати не тільки собі, а й літнім батькам, яким складно відвідувати державну поліклініку. Лікарі-приватники терпляче розкажуть літній людині про її здоров'я, дадуть рекомендації з харчування, способу життя і лікування.