Round up – це навчально-методичний комплекс, розроблений задля допомоги в вивченні англійської мови. Він орієнтований на дітей 6-10 років, які навчаються в загальноосвітніх, спеціалізованих навчальних закладах, а також в лінгвістичних курсах. Його часто використовують в українських школах, для навчання дітей в молодших та середніх класах, а також в процесі самоосвіти. Він розроблений за сприянням Pearson Longman – британського видавництва з давньою історією, одного з найвідоміших у світі. Над ним працювали популярні автори: Virginia Evans та Jenny Dooley. Представлена в інтернет-книгарні версія, це оновлений та доповнений курс, який повністю відповідає сучасним освітнім вимогам та методичним нормам, тому допущений до навчального процесу МОН України. Придбати його можна у нас на сайті – https://www.bookletka.com/anglijs-ka-mova/new-round-up.html

 НМК складається з 7 рівнів:

  • Round up starter. Початковий, стартовий рівень, саме з нього першокласники починають своє ознайомлення з англійською мовою в рамках шкільної програми. Пройшовши його, вони отримують загальні вміння читання, письма та аудіювання.
  • Round up 1. Перший рівень курсу. В ньому розкривається суть основних мовних понять, зокрема однини і множини, займенників та прийменників, категорій іменників. Тут вчать як правильно вживати артиклі й будувати питальні речення.
  • Round up 2. Другий рівень. Декілька розділів присвячені повторенню пройденого матеріалу. Основний акцент робиться на вивченні часових форм і неправильних дієслів, а також практиці їх використання.
  • Round up 3. Третій рівень. Доволі складний етап, який об’єднує багато тем. Тут вивчається число іменника, займенники, артиклі, прийменники часу і місця. Також загострюється увага на пасивному стані й умовних реченнях. Ще одним напрямков являються часові форми.
  • Round up 4. Третій рівень. В ньому розкривається суть Past, Future та Present Perfect Continuous, а також Past Perfect. Окремо вивчаються модальні дієслова, непряма мова і Gerund.
  • Round up 5. Четвертий рівень присвячений часовим формам та модальним дієсловам, детально роздирає підрядні й питальні речення.
  • Round up 6. П’ятий рівень здебільшого займається повторенням та закріплення пройденого матеріалу, акцентується увага на прикметниках, інфінітивах та Conditionals.

Кожен рівень включає в себе серію спеціалізованих книг – підручників, зошитів, додаткових методичних матеріалів та електронних носіїв даних.