Сучасні підприємці розуміють: без сайту їх сподівання на гарні результати роботи компанії просто марні. Хтось вирішує, що буде робити усе сам, інші не мають часу, не можуть похвалитися наявністю необхідних знань. Тому вони просять експертів про допомогу.

Якщо для вас оптимальним варіантом є саме другий, найкращим рішенням стане співробітництво із компанією «VTopi». Спеціалісти з немалим досвідом, що там працюють, не тільки запропонують створення веб-сайту, але й займуться його SEO просуванням. Остання послуга стає все більш популярною серед українських підприємців.

Комусь може здатися, що після створення сайту немає причин витрачати гроші ще й на його просування. От тільки така думка на 100% неправильна. Кому потрібен такий сайт, котрий клієнти не можуть знайти? Були проведені дослідження, що показали: 80% інтернет-користувачів переходять лише на ті веб-ресурси, що бачать на 1-й сторінці пошукової системи. Отже, якщо ви бажаєте, щоб бізнес у мережі був максимально успішним, обов’язково треба скористатися такою послугою, як розкрутка web-ресурсу.

Коли просування будь-якого сайту робиться дійсно якісно, проект виходить в ТОП пошуку. Подібні роботи стимулюють потенційних клієнтів відвідувати сайт, робити покупки. Пошукове просування по факту стає фундаментом усією рекламної кампанії.

Особливості просування сайту

Подібна послуга дасть результат як мінімум після 4-х місяців. Скільки ж грошей знадобиться підприємцю для цього? За 1 місяць витрати складатимуть 5 тис. грн.

Остаточна ціна залежить від багатьох факторів. Серед них треба виділити цілі бізнесу, конкуренцію та регіон просування. Бюджет на розкрутку веб-ресурсу буде формуватися персонально для кожного клієнта.

Замовлення просування свого сайту означає, що у вас буде набагато більше дзвінків та продажів, помітним буде зростання цільового трафіку. Бренд стане більш відомим серед українців, а лояльність клієнтів зросте.

За необхідністю ви можете замовити локальне SEO-просування. У такому разі обов’язково відбувається внутрішня оптимізація сайту під регіон. Та й про зовнішню оптимізацію забувати не будемо.