Кліматична система сьогодні є обов'язковим атрибутом будь-якого приміщення. Це може бути не тільки офісний, а й житловий будинок, а також державний або навчальний заклад. Сприятливий кліматичний мікроклімат сприяє кращій працездатності, підвищенню продуктивності праці і кращому засвоєнню навчального матеріалу. Завдяки кондиціонеру, можна забезпечити індивідуальний мікроклімат в своїй оселі, створити затишну і розслаблюючу атмосферу в домі. Професійне сервісне обслуговування кондиціонерів дає можливість істотно підвищити зносостійкість і довговічність обладнання, а також виключити його поломку в самі непередбачені моменти.

Етапи комплексного обслуговування кліматичних систем

Сервісне обслуговування кліматичної системи складається з багатьох етапів роботи, що підвищують рівень її зносостійкості. Це не тільки виїзд фахівця і реальна оцінка стану обладнання, а й перевірка монтажу та надійності кріплення зовнішнього блоку, профілактична чистка фільтрів, теплообмінника і дренажної системи, контроль робочого тиску в кондиціонері, заправка фреоном і знаходження причини його витоку, а також вибір найбільш оптимального робочого режиму кліматичного обладнання.

Діагностика та ремонт кліматичного обладнання

Приватне сервісне підприємство «Ярта» приймає заявки будь-якої складності та обсягу. У штаті компанії працюють надійні майстри з реальним досвідом роботи, які займаються ремонтом кондиціонерів найрізноманітніших брендів, ретельно діагностують їх, знаходять причину несправності і усувають її. Крім того, в компанію завжди можна звернутися з приводу дрібного ремонту, регулювання та профілактики кліматичної системи.

Інновації та бездоганний сервіс

Компанія "Ярта" комплексно вирішує поставлені завдання, надає послуги з організації та монтажу мікроклімату у виробничих і комерційних приміщеннях, а також в житлових квартирах і приватних приміщеннях. Тут використовуються самі передові і інноваційні технології, які допомагають організувати задану температуру і вологість, в залежності від його призначення і габаритів. Спеціалізоване підприємство має всі необхідні документи і ліцензії, які дозволяють встановлювати кліматичні системи в приміщеннях будь-якого призначення.