Незважаючи на припинення активних поїздок по всьому світу, люди продовжують подорожувати по роботі або для відпочинку. Щоб поїздка відбулася успішно і принесла тільки приємні враження, дуже важливо подбати про безпеку власного життя, здоров'я, майна. Якісне туристичне страхування дає мандрівнику можливість повністю зосередитися на пізнанні нового і приємних моментах, не переживаючи про можливі неприємності. Про всі раптові несподіванки подбає надійний перевірений партнер - ЕКТА страхування. Достатньо просто залишити заявку на сайті або зв’язатися с менеджером особисто, виклавши суть справи. Заявка миттєво піде на розгляд.

Чому варто звернутися до ЕКТА?

Компанія ЕКТА працює на ринку України вже понад 9 років і за цей час встигла здобути прихильність клієнтів. Вона пропонує найбільш популярні напрямки в рамках туристичного страхування:

  • Страхування життя і здоров'я;
  • Страхування багажу;
  • Страхування відміни поїздки.

Останнє може знадобитися в разі хвороби або скасування планів з іншої причини - страхова компанія компенсує витрати на проїзні документи, в тому числі і авіа. Страхування багажу - прекрасна можливість передбачити ризики, пов'язані з втратою особистих речей. Фінансова компенсація дозволить швидко вирішити питання з речами в пункті прибуття. Для багатьох туристів подібна передбачливість стала можливістю продовжити поїздку попри несподівані негаразди з багажем. ЕКТА виплачує компенсацію страхового випадку в найкоротші строки.

Туристичне страхування життя і здоров'я є найбільш популярним і поширеним. Більшість країн вимагають у туристів оформляти страховку навіть для того щоб отримати візу або право на в'їзд. Втім, навіть без цього страхування дозволить мандрівникові подбати про своє здоров'я в разі непередбачених обставин. Навіть якщо передбачається відпочинок на пляжі в спокійному ритмі, життя повне несподіванок - що вже казати про гірськолижні курорти або інший екстремальний спорт, де люди ризикують постійно. Страховка покриває витрати на лікування і дозволяє швидко отримати кваліфіковану допомогу.