Суші - традиційна японська страва, яке буквально увірвалося в наше життя, не залишивши нікого байдужим. Складно знайти людину, яка б не любила суші - унікальне поєднання смаків, делікатесні інгредієнти і легкість страви роблять його воістину найкращим варіантом їжі для домашніх посиденьок, свят або званих обідів. Суші можна швидко замовити на сервісі te.smaki-maki.com або приготувати самостійно.

Що потрібно для приготування суші?

Основа для смачних ролів - якісний спеціальний рис і водорості норі, все це краще купувати в спеціалізованому магазині. Якщо потрібного рису немає, можна зварити звичайний круглих сортів до клейкості, потім додати в масу трохи рисового оцту, який додасть рису маринований смак. Норі варто вибирати класичні, без добавок - в них загортають роли, попередньо змастивши поверхню листа невеликою кількістю води.

Щоб роли вийшли по-справжньому смачними, важливо звернути в них якісні компоненти. Найпростіший варіант - придбати свіже філе лосося, доповнивши його креветками, вершковим сиром, огірком. Якщо хочеться приготувати більш складне блюдо, можна звернути увагу на різноманітну ікру, рибу вугор, японський майонез. Потрібно розуміти, що чим більш різноманітними і екзотичними будуть компоненти, тим більше вправності знадобиться для додання роллам правильної форми.

Чому краще замовити роли?

Чому майже всі замовляють суші, а не готують їх? Причина проста - інгредієнти для суші дорогі, але при цьому їх доводиться купувати більше необхідного, після чого вони просто стоять в холодильнику невикористаними. Якщо купити суші порційно, можна навіть заощадити, отримавши при цьому професійно приготовану страву. Наприклад, в Smaki Maki суші готують за класичними рецептами, кухарі постійно підвищують свою кваліфікацію.

Замовлення суші вже став частиною свята - всім хочеться взяти участь у виборі сету або декількох видів ролів, а потім радісно ділитися враженнями від смачної їжі. В такому випадку не варто ускладнювати завдання самостійної купівлею продуктів і приготуванням, коли є можливість оперативно замовити роли від Smaki Maki і насолоджуватися улюбленим поєднанням смаків.