Оздоблення дитячої кімнати дозволяє батькам повністю розкрити свій творчий потенціал. Правда, щоб дитині дійсно сподобався результат, не варто орієнтуватися на віяння свого дитинства: зараз є свої казкові герої і мультяшні персонажі, яких можна використовувати в оформленні. Існують і позачасові тенденції: ну який хлопчисько не прийде в захват від гоночної, поліцейської або пожежної машини? Придбати незвичайну дизайнерську ліжко-машинку можна в магазині elvin.shop.Саме тут представлено широкий вибір оригінальних яскравих ліжечок в спортивному стилі.

Що таке ліжко-машинка?

Ліжко-машинка - не просто реалізація дитячої мрії, але ще і практичний предмет меблів, який без проблем прослужить багато років. Це якісне ліжечко, стилізоване під мультяшний або реальний автомобіль. Виконане воно з міцної конструкції з декоративними ДСП або пластиковими панелями: така машинка підходить для активних дітей, які будуть використовувати її в тому числі і для ігор. Спати на ній - теж саме задоволення, адже високі бортики захищають дитину від протягів, забезпечують особистий простір - це особливо важливо, якщо кімната ділиться між двома дітьми.

Для родичів або батьків ліжка машини - кращий подарунок, який гарантовано сподобається дитині і займе почесне місце в списку улюблених іграшок. Так-так, ліжко-машинка - це велика іграшка, що дозволяє реалізувати сценарії погоні або спортивних змагань.

Не подобається, як ліжко-машинка поєднується з іншими предметами меблів? Зробіть дитячу кімнату по-справжньому стильною, оздобивши її повністю в автомобільному стилі! На допомогу прийдуть меблі з Elvin.Shop: комоди, шафи, полиці, прикрашені автомобільної символікою.

Як вибрати ліжко-машинку?

Ліжко-машинка представлена в трьох серіях: «Еліт», «Спорт» і «Преміум». Машинки з категорії «Преміум» оснащені підсвіткою, звуковим супроводом і дверцятами, що відкриваються. Ці можливості перетворюють меблі в справжній автомобіль! У комплекті йде пружний ортопедичний матрац, який забезпечує правильну підтримку м'язів спини і хребта, серія «Спорт» обладнана також подушкою.

При виборі машинки варто орієнтуватися на ціну і смаки дитини: деякі малюки будуть у захваті від поліцейської машини, інші мріють виключно про гоночну спортивну. Якщо вподобання точно невідомі, можна попросити дитину показати картинки машин, якими вона захоплюється - тоді сюрприз точно буде приємним!