Новий рік – це свято, яке ми починаємо чекати ще задовго до 31 грудня. Ми прагнемо провести його у затишній атмосфері з тими, хто нам дорогий. У багатьох Новий рік асоціюється із радістю. Ми звикли збиратися з сім’єю чи друзями за столом, рясно заставленим різноманітними стравами. Нам хочеться позабути про всі турботи та повеселитися. Саме такий Новий рік Лісова пісня допоможе Вам провести у Трускавці.

Це чудова можливість провести час у живописній місцевості та подивитися на тутешні традиції святкування. Ваш Новий рік буде схожим на казку: мальовничі краєвиди, чисте повітря, вишукані прикраси, гарна ялинка – ви поринете у чарівну атмосферу свята та чудового настрою.

Скуштуйте смачні страви у ресторані «Шведська лінія»

Цей заклад розташований на території готельного комплексу «Лісова пісня». Там подають вишукані, корисні та смачні страви. Вони можуть посприяти вашому оздоровленню, якщо ви захочете поєднати лікування з відпочинком у Трускавці.

Для гостей готелю «Лісова пісня» передбачається харчування за системою «шведського столу». Таким чином ви зможете самостійно вибирати собі ту їжу, яка вам найбільше до смаку. У ресторані працюють професійні кухарі, які приємно здивують вас своєю майстерністю. Вони готують з любов’ю – і ви обов’язково це відчуєте, спробувавши хоча б одну страву.

У «Шведській лінії» дуже затишна та спокійна атмосфера. Інтер’єр оформлений у приємних тонах, тож перебувати у закладі – суцільна насолода. Там пропонують спеціальне меню, яке вважається збалансованим. Щоденно харчуючись у ресторані «Шведська лінія», ви зможете регулярно отримувати потрібний заряд енергії.

Якщо ви бажаєте відсвяткувати там Новий рік Лісова пісня запропонує найкращі умови для цього. Ви зможете вибрати ті страви зі святкового меню, які найбільше до вподоби вам і вашим близьким.

Відпочиньте у лобі-барі готелю «Лісова пісня»

Лобі-бар розташований у холі готелю. Це дуже комфортне місце, де варто насолодитися спокоєм і затишком як наодинці, так і з друзями. Можна зручно присісти за барну стійку чи столик. Посмакуйте чашечкою ароматної кави чи чаю, скуштуйте вишуканий десерт.

Спробуйте алкогольні напої – у лобі-барі широка винна карта, є різні види коньяку, бренді чи віскі. Бармен залюбки приготує вам оригінальний чи класичний коктейль як смачне доповнення до вашого відпочинку. Також можна замовити фреш – сік зі свіжих фруктів чи овочів із максимальним вмістом вітамінів.

Лобі-бар цілодобово до ваших послуг. Якщо ви прибудете до готелю пізно та будете голодними, то для вас зможуть приготувати будь-яку страву, яка є в меню. Це дуже зручно: кухня працює 24 години на добу, тож ви зможете вгамувати свій апетит будь-коли.

Лобі-бар може перетворитися на місце для того, щоб ви зустрілися з друзями чи іншими гостями готелю, відпочили там із сім’єю чи наодинці, наприклад, за переглядом футбольного матчу.

Відсвяткуйте Новий рік у готельному комплексі «Лісова пісня»

На Новий рік Лісова пісня запропонує вам поласувати стравами з ексклюзивного святкового меню. Ви зможете насолодитися спеціальною шоу-програмою, яка зробить новорічну ніч цікавою та веселою. На святі лунатиме жива музика й будуть проводитися оригінальні конкурси. Для діток передбачена окрема програма – їх розважатимуть аніматори.

Тож приїжджайте до Трускавця на Новий рік Лісова пісня зробить все, щоб це свято запам’яталося вам як одне з кращих за все життя. Чудова організація, смачні страви, різноманітні розваги – все це подарує багато приємних емоцій як дорослим, так і дітям.