Пройшли часи, коли можливість спробувати яскраві і незвичайні страви східної кухні була виключно у вельми і вельми забезпечених представників суспільства. Сьогодні ж, щоб насолодитися незвичайними смаковими поєднаннями, не потрібно в поспіху купувати квиток до Японії. Досить просто відвідати спеціалізований ресурс km.smaki-maki.com, де страви японської кухні представлені в колосальному асортименті. І це при тому, що традиційні рішення тут є вдалими сусідами з адаптованими варіантами.

Розповідаючи про те, які ж саме суші користуються максимальним попитом у представників сучасного суспільства, не можна забути про варіанти з великим об'ємом риби і морепродуктів. Звичайно, і суші з виключно овочевою начинкою викликають закономірний інтерес, але все ж роли з лососем або тунцем – це класика, яка, хоч і народилася в Азії, знайшла своїх шанувальників практично в усіх країнах Європи.

Що вибрати

У тому випадку, якщо мова йде про досвідченого гурмана, для якого суші і сашімі – це звичний раціон, який можна зустріти, як на святковому, так і повсякденному столі, вирішуючи питання вибору, варто орієнтуватися на свої особисті смакові переваги. Якщо ж мова йде про людину, яка тільки знайомитися зі стравами східної кухні, фахівці рекомендують замовити сет.

Своєрідний набір, де зібрані різні варіанти суші (мова йде про начинку і оформлення) дає можливість не просто спробувати продукти з Азії, а буквально зануритися в атмосферу Сходу. Особливо, якщо замовляючи сет, одночасно визначитися з соусами і столовими приборами. Так, мова йде саме про бамбукові палички, тому як вилками суші ніхто не їсть. За оцінками фахівців, смак зовсім не той.

Особливості замовлення

Так як мова йде про страви, для приготування яких використовуються тільки свіжі продукти, є сенс уважно підійти до питань транспортування. Спеціальна тара, яка виключає доступ повітря, одночасно забезпечуючи зручність доставки, виступає вдалим рішенням. Та й потім, «про запас» суші ніхто не готує, тому фахівці не рекомендують зберігати їх протягом тривалого часу, навіть, якщо говорити про холодильник.