Сьогодні кожна хвилина свого вільного часу цінується набагато вище, ніж кілька десятиліть тому. Тому, багато хто воліє заощаджувати його, за рахунок оптимізації щоденних побутових проблем і дій. Скориставшись інтернет-порталом lutsk.smaki-maki , можна замовити суші з доставкою за вказаною адресою і швидко організувати домашню вечерю, вечірку з друзями , корпоративну зустріч і інші подібні заходи.

Перевага адресної доставки суші

Компанія Smaki-Maki приймає заявки будь-якої складності та обсягу на адресну доставку суші і піци в самому різноманітному асортименті, пропонуючи приємні знижки та вигідні бонуси. Можна замовити цілий кілограм суші, що складається з сорока штук, зі знижкою понад сто тридцять гривень. А також отримати безкоштовно піцу, при замовленні трьох одиниць. Більш докладно про всі акції можна дізнатися в спеціальному розділі офіційного порталу компанії. Варто відзначити, що доставка заявки гарантовано здійснюється протягом двадцяти хвилин. Якщо ж умова не була дотримана, то клієнт отримує матеріальну компенсацію в розмірі однієї гривні за кожну прострочену хвилину.

Різноманітність меню

Запечені роли з тамаго і лососем, теплі роли з куркою і сиром, філадельфія з масляною рибою і футомакі мікс, сурімі з авокадо і сирний мах, запечений рол в ікрі і ніжний з лососевим мусом - це лише невеликий перелік страв японської кухні, створених за оригінальною рецептурою і доступних для адресного замовлення в будь-який район вашого міста.Завдяки великому асортименту, тут можна замовити вегетаріанське меню, приготоване з овочів, а також суші для любителів сирної продукції.

Бездоганний сервіс і висока якість

В меню є страви різної цінової категорії, починаючи від бюджетних до ексклюзивних. Але, незалежно від цінової категорії, всі використовувані інгредієнти відрізняються високою якістю і гарантованої свіжістю, так як поставляються від перевірених виробників. Унікальні начинки, авторські рецепти і соуси з неповторними смаковими якостями доступні кожному жителю Луцька, не залежно від його зайнятості та сфери діяльності. В меню компанії Smaki-Maki є дієтичні ароматні супи і апетитні салати, гарячі закуски, найніжніші десерти і корисні напої.

.