ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ КІЇВАВІАПРОЕКТ - це одне з головних українських підприємств, яке займається глобальним проектуванням об'єктів для різних галузей промисловості, а також для цивільного будівництва. Проектна організація приймає заявки на виконання ескізних, архітектурних і робочих варіантів, які необхідні для якісного і надійного зведення різних об'єктів. Це можуть бути приміщення житлового типу або комерційного призначення, а також котеджі, торгові центри, офіси і спортивні арени.

Пріоритети проектного інституту

Перевагою компанії є комплексне рішення поставленої задачі і виконання спеціальних проектів не тільки для будівництва, але і реконструкції, а також для технічного переоснащення об'єктів промислового призначення. Це можуть бути будь-які галузі народного господарства, в тому числі машинобудівні і авіаремонтні підприємства, цехи і корпуса для створення авіаційної техніки, а також цілі авіакомплекси, оснащені всім необхідним радіотехнічним, метеорологічним і світлосигнальним обладнанням.

Професіоналізм і реальний досвід

Співробітники інституту «Київавіапроект» відрізняються високим професіоналізмом і знанням специфічних профільних напрямків, що дозволяє приймати заявки та укладати договори з самими вимогливими замовниками. Компанія дорожить своєю репутацією і постійно вдосконалює сервіс своїх послуг, забезпечує гарантований високий рівень робіт, використання ефективних інноваційних рішень, впровадження нових розробок і обов'язкове бездоганне виконання договірних зобов'язань. Незалежно від обсягу роботи і її складності, вся проектна документація виготовляється в найоптимальніші терміни.

Різноманітність профільних послуг

Каталог послуг проектного інституту відрізняється широким розмаїттям і пропонує виконання різних проектів для залізниць і автомобільних трас, для об'єктів підземного типу та інженерних мереж, а також для соціальних і адміністративних будівель. Співробітники компанії можуть розробити і провести оцінювання впливу різноманітних об'єктів на зовнішнє середовище. На офіційному сайті компанії можна ознайомитися з реальними фотографіями вже готових об'єктів, які були розроблені і успішно реалізовані. Це аеропорти, стадіони, будинки, розважальні та торговельні центри.