Попри те, що в зимові місяці в Египті дмуть досить сильні вітри, провести час з комфортом можна в тихих бухтах. Їх тут досить багато - залишається лише підібрати найбільш відповідний варіант і визначитися з готелем. Це можна зробити на сайті http://atlanttour.com.ua. Давайте розглянемо декілька безвітряних бухт:

  • Sharks bay;
  • Naama Bay;
  • Ras-um-el-Sid;
  • Sharm-El-Maya.

Бухта Sharks bay

Шаркс Бей є відмінним варіантом для тих, хто приїхав на море не тільки за пляжним відпочинком, але й бажає насолодитися красою навколишньої природи. Саме тут знаходяться дивовижні пляжі з кораловими плато, яких немає ніде в світі. У кожному готелі бухти є курси з дайвінгу. Відпочиваючі можуть записатися на заняття з інструктором, який із задоволенням відповість на всі запитання й допоможе розібратися зі складнощами. Вартість занять залежить від дайвінг-клубу, проте в цілому розцінки залишаються досить доступними. Ви можете насолоджуватися коралами і підводними жителями в будь-який зручний момент. Вода в бухті дуже чиста, а середня глибина моря становить близько 20 метрів.

Бухта Naama Bay

Дана бухта вважається найбільш захищеною від поривів вітру. Її головними перевагами є плавний захід у море і чистий пляж. Це відмінне місце для відпочинку всією сім'єю. Крім того, тут чимало молоді і любителів дайвінгу. На довгій і доглянутій набережній збудовано безліч кафе і ресторанчиків, де можна посидіти в затишній атмосфері. У Наама знаходиться велика кількість клубів і дискотек, в тому числі і відоме Хард рок кафе. Якщо ви хочете відвідати найбільший в Шарм-ель-Шейху розважальний центр зі співаючими фонтанами, ви можете дістатися до нього на громадському транспорті, подолавши 15 км. Найближчий до бухти аеропорт розташований в 10 кілометрах.

Бухта Ras-um-el-Sid

Бухта захована від вітру за горами. Її оцінять любителі дайвінгу. Море тут дуже чисте, багате кораловими садами і всілякими підводними мешканцями. Практично в кожному готелі бухти є дайвінг-центри, де досвідчені інструктори проведуть для вас захоплюючі заняття. Неподалік знаходиться старий ринок і відомий розважальний комплекс «1001 ніч». Бухта підходить як для активного відпочинку, так і пляжного проведення часу.

Бухта Sharm-El-Maya

Бухта знаходиться в південно-західній частині Шарм-ель-Шейху. Від поривів вітру вона захищена з трьох сторін. Саме тут розташоване Старе місто, де знаходиться безліч магазинів і кафе. Також в бухті є гавань, звідки кожен бажаючий може відправитися на прогулянку по морю. Пляжі в цьому дивовижному місці доглянуті і чисті, вхід в море плавний і безпечний.

Це відмінне місце для відпочинку великою родиною. Спокійна атмосфера і чудова природа сподобаються всім без винятку.

Дізнайтеся все про готелі в безвітряних бухтах тут: http://www.atlanttour.com.ua/samye-bezvetrennuyu-buhty-sharm-el-shejha/