Раніше, коли спостерігався дефіцит фармакології та медичних товарів - лікування, а також доліковування різних захворювань можна було проходити тільки в лікарнях або поліклінічних комплексах в спеціальних кабінетах фізіотерапії. Сьогодні ж в інтернеті продається якісна медтехніка, що замінює собою: лабораторію, фізіотерапевтичний кабінет в лікарні. Медтехніку може придбати будь-який бажаючий на власний розсуд або за рекомендацією лікаря.

Асортимент медтехніки у онлайн аптеці

В даний час на сайті аптеки можна вибрати і придбати якісний:

  • інгалятор або небулайзер,
  • глюкометри,
  • запасні тест-смужки для глюкометрів,
  • термометри для вимірювання температури тіла,
  • тонометри для вимірювання артеріального тиску,
  • масажери,
  • інші види медтехніки.

В принципі, з переліченого нижче списку, можна придбати кожну позицію для свого будинку, так як це необхідність для сучасної людини. Однак, глюкометри та змінні тест-смужки до них знадобиться в більшості випадків тільки для тих людей, які страждають від цукрового діабету і щодня змушені вимірювати рівень цукру в крові.

Тонометри - популярний вид медтехніки

Сьогодні лікарі всього світу настійно рекомендують починати вимірювання артеріального тиску людям, починаючи з 20-25 років. Несприятлива екологія, підвищений рівень стресу, неправильне харчування, постійний недосип - фактори, що впливають на виникнення у людини (навіть наймолодшого віку) серцево-судинних захворювань.

В першу чергу страждають судини, що проявляється підвищеним рівнем артеріального тиску. Нормальний артеріальний тиск - це параметри 110/70 або 120/80. Значення вище 130/90 - початкова стадія гіпертонії. Якщо своєчасно не знижувати рівень артеріального тиску, людина ризикує отримати інфаркт, інсульт, інші захворювання серцево-судинної системи, часто призводять до летального результату.

Щоб знизити ризик несприятливих наслідків серцево-судинні захворювань, гіпертонії в тому числі, необхідно щодня вимірювати артеріальний тиск, використовуючи тонометри, придбані в інтернет-аптеці. Для покупців представлена ​​якісна медтехніка https://zdravica.ua/medichna-tekhnika, тонометри:

  • автоматичні,
  • механічні,
  • напівавтоматичні.

Механічний тонометр найдешевший і призначений прилад, за великим, рахунком для використання в медичних кабінетах. Напівавтоматичний тонометр може використовуватися як в лікарнях і поліклініках, так і в домашніх умовах. Автоматичні прилади коштують дорожче, але вимірюють тиск швидко тільки при натисканні однієї кнопки.