Програмне забезпечення пропонує швидку, просту та інноваційну концепцію використання сучасних систем відеонагляду. Замовити програми для відеоспостереження можете на https://trassir.ua/.../programne-zabezpechennya-trassir/ - сайті компанії TRASSIR. Це зручне та сучасне рішення для системи відеонагляду.

За допомогою інструменту дизайну відеосистеми IP Ви можете:

  • підвищити ефективності системи безпеки, зменшуючи при цьому витрати на пошук найкращих місць для камер;
  • за кілька секунд точно обчислити фокусну відстань об'єктива та кут зору;
  • використовуючи 2D та 3D-моделювання, перевірити поле зору кожної камери та знайти сліпі плями для підвищення безпеки об'єкта;
  • цінити та оптимізувати мережеву інфраструктуру для співпраці із системами відеоспостереження, що складаються з будь-якої кількості IP-камер та відеосерверів, враховуючи необхідну пропускну здатність;
  • обчислити необхідний простір на жорсткому диску для збереження архіву;
  • в якості фону проекту можна вставити план / проект будівництва сайту від AutoCAD, Visio або Google Eart.

Щоб створити ідеальну проектну документацію, ви можете скопіювати обчислення, креслення та 3D макети в MS Word, Excel, Visio або інші програми. Єдине програмне забезпечення для системи відеоспостереження з інтегрованою пропускною здатністю мережі та модулем обчислення області запису.

Моделювання системи відеоспостереження

Інструмент дизайну відеосистеми IP Video дозволяє дизайнеру системи оптимально вибрати параметр FPS та метод стиснення, адаптований до можливостей локальної мережі та обчислити простір на жорсткому диску, необхідний для збереження створеного архіву. Крім того, програма автоматично оцінює розмір кадру на основі результатів власних тестів методу стиснення. Точність оцінок, отриманих завдяки широким знанням алгоритмів стиснення та ряду проведених експериментальних тестів, дозволяє уникнути дорогих модифікацій новобудованої системи IP.

Інструмент дизайну системи також включає в себе калькулятор поля зору, калькулятор фокусної відстані об'єктива, калькулятори пропускної здатності та калькулятори розміру дискового простору, калькулятор роздільної здатності мегапіксельної камери та багато інших корисних інструментів відеоспостереження, за допомогою яких можна швидко, легко та професійно спроектувати систему відеоспостереження.

В уяві встановлення камери на стіні будівлі та можливе переміщення її на метр праворуч чи ліворуч - це не велика проблема (за винятком зусиль інсталятора). Та коли ви плануєте установку камер, для яких проводиться електропроводка, це зміщення на метр-два у випадку з десятками чи кількома десятками камер - проблема, яка може принести системному підряднику великі неприємності із дотриманням терміну і матеріальні витрати. Безліч заздалегідь визначених роздільних можливостей камери та можливість створити власну, просту та інтуїтивну роботу, використовуючи багато корисних інструментів, означає, що програму можна розглядати як швейцарський армійський ніж для дизайнерів системи відеоспостереження.