Характерний логотип, доброзичлива операційна система, відмінний сервіс - це всього лише кілька елементів, завдяки яким бренд Apple став одним з найбільш популярних на нашій планеті. Як і у будь-якого іншого смартфона, у цього також є деякі недоліки, але ми не збираємося зупинятися на них сьогодні. У цьому пості ми проаналізуємо сильні сторони айфонів, показуючи, чому ви повинні вибрати саме цей пристрій на https://appleroom.ua/.

Система IOS - від людей до людей

Система iOS - це те, що і є iPhone - це простий у використанні, стабільний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Звичайно, він не позбавлений недоліків, які ефективно відштовхують відданих шанувальників конкуруючих рішень. Одним з найбільших недоліків iOS є тенденція, яку ми можемо назвати «герметичною». Наприклад, система Android допускає велику персоналізацію налаштувань і повне втручання в вміст телефону. У випадку з iPhone це не так просто, а в деяких аспектах навіть неможливо. Однак така політика творців iOS не є необгрунтованою. Завдяки інкапсуляції програмного забезпечення, воно відносно безпечно і дуже стабільно, що також є основною перевагою iPhone.

Говорячи про стабільність, варто згадати тут важливий аспект. Розробники Android з великою повагою ставляться до розробки програмного забезпечення для тисяч пристроїв з невизначеною специфікацією. У разі iOS все виглядає зовсім інакше. Це, безумовно, полегшує підготовку програмного забезпечення і в той же час підвищує його безпеку і стабільність на більш високому рівні.

Актуальність

Коли ми купуємо телефон, ми рідко плануємо користуватися ним більше 2 років. Згідно зі статистикою, після закінчення цього часу ми зазвичай замінюємо пристрій на новий, продаючи попередній. Ось ще один аргумент, чому ви повинні мати телефон марки Apple. Ці пристрої дуже повільно втрачають свою цінність в порівнянні з продуктами конкурентів.

Завдяки легендарної надійності айфони служать своїм власникам довгі роки. Припускаючи, звичайно, що батарея та інші компоненти не були порушені, замінивши телефон на новий, ви можете спокійно продати старий. Діючи таким чином, ви навіть зможете покрити більшу частину вартості покупки іншого iPhone.

Високий клас обслуговування

Кожен пристрій має право виходити з ладу навіть після покупки. Одним з найбільш важливих критеріїв оцінки електронної компанії є рівень обслуговування клієнтів, який вона представляє. У випадку з Apple ви можете бути абсолютно спокійні за якість гарантійного та післягарантійного обслуговування.

Той же принцип застосовується до контакту з клієнтом. Широко відомо, що співробітники Apple ретельно відібрані і навчені в цій області. Кожне правило має свої винятки, і так воно і є в цьому випадку. Однак немає ніяких сумнівів в тому, що обслуговування клієнтів в Apple знаходиться на найвищому рівні.

Стиль і PR

Звичайно, це не реальна перевага, яка могла б змусити когось купити фірмовий пристрій. Однак, якщо вам подобається збирати стильне обладнання навколо себе, поставтеся серйозно до покупки iPhone. Сам значок Apple пізнаваний у всьому світі, а простий дизайн, що запам'ятовується, може порадувати око.

Стиль, надійність, якість і хороше обслуговування клієнтів - все, що ви можете отримати з покупкою iPhone.