Збираючись на море чи у басейн, не тільки жінки здатні довго та ретельно обирати собі купальник, або кілька. Для представників сильної статі теж актуальним є вибір білизни для пляжу та плавання. І розібратися у сучасному різноманітті різних стилів, моделей, фасонів та кольорів буває не так уж й просто. Особливо, якщо хочеться виглядати гарно, естетично та привабливо.

Чоловічі плавки: модельні стилі

Чоловічі плавки можуть бути як закритими, так і відкритими, адже вони представлені сьогодні у багатьох стилях. Бермуди – по суті являють собою подовжені до колін шорти. Вони комфортні не лише під час знаходження у воді, але і для активних пляжних ігор (волейбол, баскетбол, таке інше). Боксери – найпопулярніша модель вузьких купальних шортів. Зазвичай вони яскравих кольорів та мають шнурівку на поясі для максимального комфорту. Хіпси – це по суті підкорочені боксери. Характеризується щільним приляганням до стегон, завдяки чому можна досягти найсексуальнішого образу та привернути увагу протилежної статі.

Бріфи – універсальна модель, що прикрасить будь-яку фігуру. Дуже популярні для занять у басейні. Сліпи найкраще підтримують статеві органи та мають найбільш комфортну посадку. Також вони підкреслюють еластичні стегна, забезпечуючи свободу рухів. Такі типи, як стрінги і танга обирають самі сміливі чоловіки. А ще існують плавки «пуш-ап». У них чоловічі форми виглядатимуть ідеально, надаючи своїм власникам максимальної впевненості.

Матеріали для плавок

Сучасні чоловічі плавки створені для максимального комфорту під час купання та відпочинку на пляжі. Тканини, які вибирають для їх пошиття мають бути еластичними, міцними, безпечними та гігроскопічними.

Наприклад, нейлон та інші види штучних волокон, які виготовляються на основі поліаміду, стануть чудовим вибором. Вони дуже швидко висихають, що зручно підчас відпочинку на пляжі. Ця властивість відміняє необхідність мати завжди при собі змінну білизну. Крім того, вони можуть довго перебувати у соленій чи хлорованій воді, або на сонці та не втратити при тому первісного та яскравого вигляду.