Шафа з дзеркальним фасадом є одним з найпопулярніших варіантів для передпокою. Це не тільки практичне, а й ефектне рішення, яке робить кімнату більш просторою. Яку модель вибрати на сайті компанії MatroLuxe https://matroluxe.com/ і на що звернути увагу?

Плюси дзеркальних фасадів

Шафа-купе з дзеркальними дверима - вдала ідея для маленької кімнати. Вона зробить приміщення більш просторим і затишним. Дзеркальні фасади оптично збільшують або подовжують маленькі коридори. Ви можете подивитися в дзеркало на дверцятах і завдяки тому, що воно підходить під всю фігуру, зможете оцінити себе повністю або внести останні корективи в зачіску. Крім того, кілька людей можуть використовувати його одночасно, що важливо для багатодітних сімей.

Дзеркальні фасади також легко тримати в чистоті - достатньо просто обприскати їх засобом для чищення скла, а потім протерти м'якою тканиною. Однак пам'ятайте, що на них залишаються відбитки пальців, які дуже добре видно, тому доведеться їх мити як мінімум 2-3 рази в тиждень. Також важливо те, що знаходиться навпроти дзеркальної двері, тому що ви будете бачити це неодноразово.

Функціональна і ефектна

Ви можете вибрати шафу, фасади якої будуть одним великим дзеркалом або покриті меншими панелями, розташованими одна над іншою. Обидві дверцята можуть бути дзеркальними або тільки одна з них. Ви також можете вибрати двері з дерева або плетеного матеріалу з маленькою - горизонтальною або вертикальною - дзеркальною панеллю. Деякі виробники пропонують шафи з дзеркальними елементами, вирізаними в різноманітних дизайнах, і, наприклад, з хвилястими краями. Дзеркало виглядає цікаво в поєднанні з фасадом, прикрашеним фотошпалерами і блискучим шпоном.

Існує велика різноманітність вбудованих шаф на замовлення, але серед готових проектів ви також знайдете цікаві пропозиції. Це популярне рішення, яке підходить для всіх інтер'єрів.

Виберіть ідеальний гардероб

  • Шафа з дзеркальними фасадами повинна бути як ефектною, так і функціональною. У ній повинен вміститись гардероб для різних сезонів, взуття, а також такі речі, як лижний костюм або пляжний м'яч.
  • Грамотно створений гардероб для передпокою - це і гардероб, і розумне сховище, тому варто подумати про майбутній інтер'єр. Він повинен характеризуватись компактністю і місткістю.
  • Перед покупкою ретельно виміряйте передпокій, щоб вибрати предмет меблів, який відповідає всім вашим очікуванням. Краще рішення - це гардероб, розроблений за індивідуальним замовленням - вам доведеться почекати трохи довше, і це може виявитися трохи дорожче, але ви оптимально використаєте простір, доступний в передпокої.

Вартість шафи купе залежить від того, яку форму і розмір вона матиме, а також від того, з якого матеріалу зроблені її елементи.