Vorwarts Pharma - амбіційна фармацевтична компанія, яка уже займає одне з передових місць на фармацевтичному ринку і вже має філії в Україні, Латвії та Польщі. Оскільки девізом компанії є "Створювати й рухатися вперед" важливим напрямком її роботи є зовнішньоекономічна діяльність, що в наш час є необхідною складовою розвитку. Основною метою такої сфери діяльності є партнерство та укладання контрактів на надання послуг або постачання товарів. Компанія уже співпрацює з великою кількістю компаній Східної Європи та СНД, але продовжує розвиватись та виходити на новий рівень.

Ворвартс Фарма розпочала свою історію з того, що намагалась представити на ринку України якісну закордонну продукцію. Але з часом лідери компанії зрозуміли, що можна піти іншим шляхом. І з 2013 року напрямок роботи фокусується на створенні і розвитку власних брендів, вироблених в Україні та Європі.

Як знайти надійного партнера


Перш за все, співробітники компанії цілеспрямовано та ретельно збирають, аналізують та здійснюють обробку інформації про стан економіки й товарний ринок, проводять аналіз для виявлення особливостей та тенденцій їх розвитку. Після цього вони складають прогноз основних параметрів та розробляють можливі альтернативи для прийняття рішень. Саме такий підхід забезпечує пошук надійних партнерів, які в основному спеціалізуються на виготовленні чи дистрибуції лікарських засобів та БаДів. Під час розгляду пропозицій Ворвартс Фарма орієнтується не лише на розширення присутності на ринку, але й на репутацію партнерів, адже компанії важливо співпрацювати з якісною продукцією та надійними виробниками. Після узгодження всіх деталей відбувається підписання контрактів, що гарантують партнерство при наданні послуг, виробництві або постачанні товарів для експорту або імпорту.

Саме такий спосіб ведення зовнішньоекономічної діяльності допомагає Vorwarts Pharma залишатися лідером ринку з дієтичних добавок та лікарських засобів. Адже важливо не лише мати надійних партнерів серед фармкомпаній, але й надійних партнерів-постачальників послуг та сировини задля забезпечення надійного транспортування продукції та її зберігання в різних країнах.


Стратегічно продумана зовнішньоекономічна діяльність Vorwarts Pharma - це запорука злагодженої роботи в усіх інших сферах діяльності компанії, тому їй надається дуже велике значення!