Листівки все ще є однією з найефективніших форм реклами, їх ви можете побачити всюди, але чи є переваги друку листівки та розповсюдження реклами в такому вигляді?

Звичайно, через листівки ви швидко досягаєте потенційного замовника. Наступного дня після друку листівок ви можете представити своє рекламне повідомлення, і саме тому вони користуються особливою популярністю. Компанія Експрес-друк Львів пропонує якісні друкарські послуги для виготовлення листівок, візиток, буклетів, плакатів, єврофлаєрів, папок, календариків, бірок і т. п.

На малому форматі ви можете представити товар, інформацію про подію чи поточну пропозицію чи акцію. Ви знайдете місце для належної презентації на найменшому можливому форматі. Якщо вам потрібно надати більше інформації або ви дбаєте про читаність реклами, ідеальним форматом для цього є листівка A5 або A4. Листівки, представлені у цих форматах, дозволяють збільшити читаність вмісту, дозволяють розміщувати більші фотографії чи графіки.

Отже, який формат повинен бути обраний для листівки і на якому папері?

Якщо ви маєте намір розповсюджувати листівки у класичному форматі «рука-в-руку», формат A6 буде набагато кращим, чому? Друк у такому форматі означає, що після прочитання реклами потенційний одержувач зможе легко зберегти листівку, наприклад, у кишені, саме тому формат A6 є найпопулярнішим.

Якщо ви плануєте розкладати в поштові скриньки, найвигіднішим вибором будуть листівки A5 або A4. Більш широкий формат, незалежно від кількості вмісту, набагато привабливіший.

Складені листівки

Наступна пропозиція - складені листівки. Найпопулярнішою формою є складені листівки формату А4. Формат виходу A4 (210 мм x 297 мм), формат після складання DL (99 мм х 210 мм). Остаточний формат листівки DL невеликий, зручний, але найголовніше, що він заохочує ознайомитись з вмістом, створює враження, що всередині є щось більше, ніж те, що ми бачимо на обкладинці.

Ще одна пропозиція - складені листівки формату А4 до А5. В остаточному форматі після складання отримуємо 4 сторінки листівки A5. Також ви отримуєте дуже зручну версію книжок.

Вони є незамінним маркетинговим елементом на ярмарках, різного роду презентаціях, але також як презентація пропозицій на рекламних стендах, наприклад, у штаб-квартирі компанії або у бізнес-партнерів.

Плакати

Представлення себе у великому форматі має величезну перевагу перед іншими формами реклами. Плакати у великих форматах видно здалеку. Вони зазвичай привертають набагато більше уваги, ніж листівка. Друкарні пропонують друк плакатів A2, B1, A1, B2 та найменшого A3. Вони виготовляють як односторонні плакати для стін, так і двосторонні, що використовуються у вітринах магазинів.

Каталоги A4 та A5 шиті та склеєні

Рекламні та продуктові каталоги - це престижна форма, де ви надаєте вичерпну інформацію про всі пропозиції. ВИ можете замовити друк каталогів A4, A5, A6 та DL на різних видах паперу з будь-якою кількістю сторінок. Крім того, можна вдосконалити обкладинки каталогів. Як правило, під час друку каталогів використовується дисперсійний лак як форма захисту.

Каталоги переплетені традиційно у вигляді зошита  2 плоскими скобами або так званим єврокріпленням до палітур. А для більшої кількості сторінок можна використовувати клеєну або зшиту клеєну палітурку. Каталоги друкуються з повним денситометричним контролем, забезпечуючи належне відтворення кольорів проекту. У цій формі друкують каталоги, але також пропонують друк інформаційних бюлетенів, інформаційних та галузевих брошур, періодичні видання та щомісячні журнали.