Ліжко з підйомним механізмом - це не тільки дуже зручні меблі, але і вельми функціональна. Найчастіше це двоспальне ліжко, на яку можливо розташувати зручний для вас сучасний ортопедичний матрац з м'яким узголів'ям або без нього. Підйомний механізм швидко відкриває доступ до зручних ящиків для зберігання білизни та інших цінних речей в спальній кімнаті. Більшість ліжок має додаткову опцію-підйомний механізм. Це має на увазі необхідність зашити ліжко до підлоги і встановити систему з підйомним механізмом, на яку кріпитися рама з ламелями.

Наша компанія, яка має 10-ти річний досвід роботи на українському ринку пропонує величезну різноманітність ліжок з підйомними механізмами. У каталозі matroluxe.org.ua/lizhka/z-pidiomnykom міститься кілька десятків дерев'яних ліжок - майже тридцять моделей. Це Кращі ліжка з дерева, які відрізняються екологічною чистотою, міцністю і довговічністю.

Міцні дерев'яні ліжка з підйомним механізмом і недорого.

Хороші ліжка - це тільки ті, які зроблені з натурального дерева, адже цей матеріал стане вашою гарантією довговічності виробу і його міцності. Меблі з масиву дерева - це ще й дуже стильно, а також заможно.

Купити варіант з підйомником недорого з масиву дерева на думку багатьох неможливо, але на сайті https://matroluxe.org.ua ви знайдете безліч хороших моделей і за помірною ціною.

Хороше двоспальне ліжко з підйомним механізмом з масиву дерева-це перш за все:

  • Стиль - вироби з дерева відрізняються красивим зовнішнім виглядом, а також дарують відчуття затишку, що ви можете самі побачити на фото і відео, які прикріплені на кожній моделі в нашому каталозі.
  • Довговічність - при правильній експлуатації дерев'яних меблів вона прослужить десятки років, не втративши свого привабливого зовнішнього вигляду.
  • Зручність в зберіганні речей - в ящиках можна зберігати велику кількість білизни, а головне дістати його завжди просто – підйомний механізм робить свою справу.

Ліжка з підйомним механізмом: середні ціни на українському меблевому ринку

Придбати якісне ліжко з підйомним механізмом недорого у Львові можна, якщо купувати тільки в Матролюкс Львів – у нас найприємніші ціни в Україні, які не вдарять по вашому гаманцю. Для порівняння наведемо середні ціни:

  • Недорогі меблі невисокої якості обійдеться від 4000 до 6000 гривень.
  • Меблі середнього цінового сегмента і непоганої якості, яка підійде більшості покупців коштує не менше 6000 гривень і до 10000.
  • Хороші меблі в спальню високої якості в ціні досягає від 10000 до 20000 і більше тисяч гривень.

Ми прагнемо надати можливість кожному жителю України купити ліжко з підйомним механізмом і отримати безкоштовну доставку, попри те, що магазин Матролюкс перебувати у Львові.