Деякі батьки віддають перевагу домашньому навчанню, вони вважають, що їх дитині необов’язково йти до дитячого садочку. Однак більшість все ж впевнена у необхідності подобної соціалізації.

Сьогодні є чимало варіантів, які заслуговують увагу. Зазвичай для вибору найбільш підходящого садочка батьки знайомляться із відгуками, що можна знайти у Мережі. Нерідко вони бачать такі слова: «рекомендую приватній садочок на Оболонській набережній».

Є декілька причин зробити саме такий вибір:

  • щоденне вивчення англійської мови
  • робота за авторською програмою (допомагає розвивати інтелект)
  • інтерактивні дошки (допомагають на заняттях)

Робітники цього садочку дбають про безпеку кожної дитини, а ще вони на 100% відкриті до батьків. Кожного дня надсилається фото звіт. Це допомагає матусям і татусям дізнаватися про те, як проходять заняття. Тут поважають усіх хлопчиків та дівчаток, до кожного знаходять свій підхід.

Також слід звернути увагу на той факт, що дитячий садочок знаходиться у доволі великому приміщенні. Закрита територія доволі простора, є басейн. Двері відчиняються о восьмій годині ранку, забрати дитину можна до сьомої вечора. Це дуже сподобається тим батькам, які доволі часто затримуються на роботі.

Цей садочок був створений задля надання якісної освіти кожному малюку. Дітям гарантується психологічний комфорт, цілісний розвиток особистості. Досягти цього вдається за рахунок того, що розвиваються усі види інтелекту. Навчання є важливим елементом розвитку родини.

Великою перевагою можна назвати наявність інтерактивного навчання. Мрії про це з’явилися доволі давно. Спочатку треба було дізнатися більше про усі можливості, отримати консультації спеціалістів із Європи. І вже зараз діти, які ходять у садочок на Оболонській набережній, використовують під час занять інтерактивні дошки. Це можна сказати й про тих, хто потрапив у початкову школу «Ля School».

Чому цей момент грає таку велику роль? Використання подібної дошки допомагає динамічно, ефективно та якісно подавати навчальний матеріал. Та й мотивація дітей значно зростає, для них заняття стають набагато цікавішими.