Для тих, хто має свій город, сезон ніколи не закінчується. Після збору і сортування врожаю настає не менш гаряча пора вибору насіння для посадки на майбутній рік. Хтось вважає за краще поповнювати «скарбничку» приготованим власноруч посадковим матеріалом, інші намагаються брати за низькою ціною у магазині, що поруч. Ні в тому, ні в іншому випадку немає гарантії, що продукція буде відмінної якості. Інтернет-магазин Геліос пропонує насіння різних овочевих культур купити на вигідних умовах. На сайті можна недорого придбати товар, як в роздріб, так і оптом.

Барвиста упаковка сама по собі не є гарантією отримання щедрого врожаю відмінної якості, необхідно впевнитися, що на пакетиках надрукована достовірна інформація в повному обсязі. Слід звертати увагу на наступну інформацію:

  • Назву рослини і сорта на українській і латинській мовах.
  • Короткий опис та рекомендації щодо вирощування культури.
  • Відомості про виробника, що включає в себе адресу і всі доступні засоби зв'язку.
  • Відповідність посадкового матеріалу стандарту якості із зазначенням номера для України.
  • Кількість або вага насіння.
  • Дані про номер партії і терміни придатності, нанесені спеціальним штампом.

Слід пам'ятати, що відлік терміну придатності ведеться від часу збору врожаю, тому вважається, що найкраще насіння овочів купити у кінці осені або зимою, коли фасується свіжозібраний посадковий матеріал. Інтернет-магазин реалізує величезний асортимент як найпопулярніших, так і екзотичних сортів. У компанії Геліос бюджетна ціна на насіння різних овочів. Замовити посадковий матеріал можна онлайн, а консультанти завжди допоможуть з вибором. Доставка поштою або кур'єрською службою по всій України у самий короткий термін.

Кожен господар розуміє, як важливо придбати якісний матеріал для щедрого врожаю. Але насіння овочів купити від виробника - це тільки початок важкої, але і захоплюючої справи - виростити чудовий врожай. Не слід забувати, що гарний догляд та вчасне попередження несприятливих умов, допоможе виростити справді чудовий та багатий врожай улюбленого овоча.

В Інтернет магазин Геліос ви можете купити насіння не тільки овочів або фруктів. Сайт пропонує великий асортимент насіння квітів, як кімнатних декоративних, так і улюблених садівниками сортів, що висаджуються на відкритому грунті. Позиції постійно оновлюються, асортимент розширюється.

Приємного вибору та цікавих сортових новинок!