Для будь-якої жінки сукні є основною складовою гардеробу та, безсумнівно, незамінною його частиною. Сьогодні вибір суконь дуже великий – повсякденні, ділові, коктейльні, літні, на вечірку, теплі і т.д. Але є одна сукня, яка повинна бути в гардеробі у кожної української жінки – вишита національна сукня. Це не просто елемент гардеробу, це річ, за допомогою якої ви з легкістю можете підкреслити свою вишуканість та жіночність, а також продемонструвати всім свій стиль та смак. На сьогоднішній день вони набирають велику популярність, особливо серед молоді.

Вишиті сукні носили ще наші пращури, які були язичниками. Їхніми богами були сили природи, саме в той момент вони і почали зображувати на одязі деякі орнаменти. Також ними було прийнято прикрашати предмети побуту. Вишивати жінок вчили з раннього дитинства.

Кожен візерунок значив щось своє, якийсь захищав від злих духів, а за допомогою іншого можна було висловити відданість богам силам природи. На сьогоднішній день одяг прикрашають різним орнаментом, але здебільшого він є символом поваги до традицій та доброти.

Певно в шафі кожного українця є якийсь національний одяг, але, здебільшого, це просто вишита сорочка. Чомусь, при виборі етнічного одягу люди звертають увагу виключно на національні сорочки, хоча окрім них на сьогодні є величезний вибір одягу, який гарно та стильно виглядає. На сьогоднішній день етнічний одяг можна легко вписати в гардероб сучасної жінки не залежно від того, який в неї стиль одягу.

Вишита сукня – альтернативна повсякденним нудним образам

Набридли звичайні сукні? Хочеться чогось нового та нестандартного? Тоді національний одяг – це саме те, що ви шукаєте. Виглядає цілком естетично та красиво, в такому одязі вам завжди буде зручно. «Укргламур» пропонує великий вибір етнічного одягу, зокрема вишитих національних суконь. Весь одяг пошитий з якісних матеріалів, ми дотримуємось традицій, тому виготовляємо його виключно з натуральних тканин. Вони набагато приємніші до тіла, довше носяться, не розтягуються та за ними легше доглядати. Вартість одягу з натуральних тканин набагато вища, тому, вибираючи між якістю та доступною ціною, ви можете обрати одяг з комбінованим вмістом сировини.

В інтернет-магазині ви можете знайти декілька десятків різних моделей та фасонів суконь, кожна з яких є неповторною та була створена для того, аби зробити ваш образ довершеним та елегантним.