Зима 2021-го року вийшла дуже теплою, але не за загальним кліматом, а за можливістю обрати добру кліматичну техніку значно дешевше ніж улітку. На сьогоднішній день обрати кондиціонер ціна якого буде влаштовувати усім потребам, та не вдарить по гаманцю покупця значно дешевше ніж можна було уявити ще до грудня.

Але для того щоб не переплачувату за добру техніку, потрібно розуміти на що серед звернути особливу увагу, а на чому можна і справді заощадити великі кошти.

На чому не слід заощаджувати

На чому можна заощадити при виборі звичайного побутового кондиціонеру:

  1. Це звісно його дизайн. Більшість сучасних кондиціонерів пропонують покупцям уніфікований дизайн, що вдало впишеться у будь який інтер’єр приміщення.
  2. Додатковий функціонал. Звісно — фірмові функції можуть бути для вас чимось дуже гарним. Але зазвичай це лише маркетинговий хід, що дозволяє додати до коштовності кондиціонеру декілька додатковий відсотків.
  3. Мульти спліт системи. Зазвичай у більшості випадків не має потреби до покупки дорогої мульти-спліт системи, що потребує особливого догляду. Значно дешевше буде придбати декілька кондиціонерів, та встановити у кожній кімнаті власний.

А от на справді на чому не слід заощаджувати, так це на наступні характеритики для побутової кліматичної техніки:

  1. Тип двигуну. Якщо є така можливість, завжди обирайте інверторний двигун. Він краще контролює температуру, а у випадку, коли вартість електроенергії в Україні продовжує рости, ще й виключно економить споживання її. Адже інверторний двигун може працювати не на повну потужність, споживаючи значно менше електрики.
  2. Тип озону — краще обирати кондиціонери що працюють на озонобезпечному фреоні. По-перше, вони більш енергоефективні. По друге, вони значно знижують ризик отримати ГРЗ.
  3. Розрахована площа. Обирайте клас кондиціонера виключно із вашими потребами, адже це не тільки дозволить з економити значну частину коштів, але й дозволить значно простіше налаштувати кліматичну техніку.

Залишається тільки останнє питання.

Кращі кондиціонери бюджетного класу

Останнім у нашому списку буде фірма виробник кліматичної техніки, що може задовольнити будь які потреби. На першому місці звісно буде знаходитись кондиціонер купер энд хантер. Ця компанія змогла знайти той самий баланс між вартістю кліматичної технікі та усіма потребами, що вона буде задовольняти.

По-перше, куперт та хантер кондиціонери є у великому асортименті за класами, що дозволяє обирати моделі як для малих приміщень, та моделі що можна встановити у напівпромислових приміщеннях, наприклад в офісах або кафе.

По-друге, ця компанія пропонує кондиціонер із мінімалістичним стилем звичайної спліт системи. А це у свою чергу означає, що кліматична техніка вдало впишеться у будь який інтер’єр, адже її буде не видно й не чутно.

Якщо вам потрібен кондиціонер що дійсно працює — обирайте Cooper&Hunter.