Компанія "Red Cucumber" фотографує товари для клієнтів з усієї України. Працюючи віддалено, її спеціалісти фотографують товари для клієнтів з таких міст, як: Київ, Львів, Житомир, Полтава, Харків та багатьох інших. Їх фотографії використовуються для представлення товарів, що продаються як в Інтернеті, так і в друкованій продукції. Ви можете замовити фото товаров для интернет магазина в Києві за посиланням. Це сайт авторитетної компанії, яка працює на українському ринку досить давно і співпрацює з відомими інтернет-магазинами та рекламними агентствами. Тому, якщо потрібна комерційна фотографія в Києві, переходить по посиланню.

Фотографії товару повинні, з одного боку, демонструвати реальні його особливості, але також демонструвати товар у найкращому світлі. Фотографії виробів найчастіше робляться на білому тлі, але ви можете легко замовити їх розміщення на будь-якому тлі.

Перевагою фотографій цього типу є низька ціна в порівнянні з сесіями, що проводяться з моделями. Фотографії на манекенах здатні дуже точно представити одяг або білизну, що пропонується у продажі.

Рекламні фотознимки

Рекламні фотографії - це розділ фотографії, який має на меті показати товар найбільш привабливо. Це чудове доповнення до пакетних фотографій, оскільки воно підходить для обкладинок каталогів, а також служить рекламою для газет чи Інтернету. Незалежно від того, чи є вони в журналах чи на рекламних щитах, рекламні фотографії покликані привернути увагу клієнтів, здивувати ідеєю та спонукати їх до покупки. Спеціалісти, які пропонують фотопродакшн часто демонструють нетрадиційний підхід до представлення товарів і генерують різноманітні ідеї.

Специфіка рекламної фотографії вимагає творчого підходу до товару

Спеціально влаштовані сцени, динамічні кадри виробів, використання рідин та вибір відповідного освітлення гарантують візуально привабливе повідомлення. Ці типи фотографій забирають більше часу, ніж фотографії із загальним знімком, але вони надзвичайно ефективні і тому привертають увагу клієнтів.

Створення іміджу товару за допомогою фотографій - головний маркетинговий інструмент

Надзвичайно важливо, щоб повідомлення з реклами було послідовним та унікальним, тому спеціалісти створюють унікальні візерунки, ефективні сцени та аранжування для кожного товару. Індивідуальний підхід до клієнта та нетрадиційні ідеї гарантують інтригуючі рекламні фотографії, які привертають увагу потенційних покупців.