Сторінки всіляких журналів про моду рясніють статтями на тему шкарпеток. Все активніше подібні теми обговорюються серед різних спільнот в інтернеті. Що ж змусило людей звернути свою увагу на таку дрібну деталь в гардеробі чоловіка, і перетворити її в значимий аргумент при оцінці зовнішнього вигляду людини? Багато сучасних психологів впевнені, що шкарпетки можуть дуже багато сказати про характер людини. А якщо чоловік купує шкарпетки оптом, це вже свідчить про його заощадливість і практичність.

Важливість шкарпеток в повсякденному житті

Зацікавленість чоловічими шкарпетками виникла неспроста і має безліч серйозних аргументів. Справді, багато чоловіків схильні припускати, що зовнішній вигляд їх шкарпеток може вплинути на успішність їх кар'єри, а так само допоможе звернути на себе увагу жіночої статі. І в такій точці зору є частка правди. Неохайний чоловік, одягнений в пом'ятий чорний костюм, з-під якого видно білі шкарпетки не викликає ніякої зацікавленості ні у жінок, ні у начальства.

Як відомо, жінки в першу чергу звертають увагу саме на деталі, з яких, згодом, у них в голові складається цілісний образ. Саме за рахунок цієї особливості мислення вони без будь-яких труднощів здатні дізнатися найдрібніші деталі його життя: статус в суспільстві, характер, звички. І, звичайно ж, побачивши елегантного чоловіка в невідповідних шкарпетках, жінка щось запідозрить.

Чоловічі шкарпетки, як символ особистості

Найчастіше, чоловіки вибирають шкарпетки, не усвідомлюючи їх значимість, але ж саме колір даного виробу здатний розповісти багато нового і цікавого про чоловіка, особливо про його приховані бажання.

  • Чоловіки, які в розумних межах підходять до вирішення всіх справ, найчастіше вибирають виключно чорні шкарпетки. Саме такі люди обачливо і з холодною головою підходять до вирішення будь-яких проблем.
  • Сірі або коричневі вибирають домашні «тирани». Такі люди відрізняються жорстокістю, схильні жити по давно сформованим сімейних традиціям і вкрай негативно ставляться до будь-яких змін у своєму сталому житті.
  • Шкарпетки блакитного кольору часто носять романтичні чоловіки з тонкою душевною організацією. Їм постійно ні на що не вистачає часу, так як вони періодично знаходяться в пошуках гармонії.
  • Червоні шкарпетки говорять про оригінальність, підкреслюючи наявність почуття стилю. Швидше за все, перед вами модний критик, який небайдужий до навколишнього світу. Але з іншого боку, цілком можливо, що перед вами проста людина, якій наплювати на те, як на неї дивляться жінки. У такому випадку потрібно оцінити зовнішній вигляд цілком, не розбиваючи на окремі елементи.
  • І, нарешті, білі шкарпетки. Єдиний варіант, при якому чоловік має право надіти білі шкарпетки – якщо він спортсмен і в даний момент знаходиться, наприклад, на футбольному полі. Ніколи і ні за яких обставин не поєднуйте офіційний костюм і білі шкарпетки.
  • Галантні і серйозні чоловіки вибирають шкарпетки з англійської клітинкою.
  • Якщо ж вам потрібен чоловік з чудовим почуттям гумору, шукайте такого серед любителів шкарпеток з веселими візерунками. Але будьте готові до того, що і труси у таких веселунів будуть з картинками.