Облаштування території поблизу заміських садиб і особняків передбачає використання відмінної тротуарної плитки, що обумовлено її надзвичайно високою художньо-декоративною цінністю і дивовижною красою. Відомою компанією «Моноліт Брук» пропонується висококласна і оригінальна тротуарна плитка ціна на яку в повній мірі відповідає бездоганному складу і вигідним експлуатаційним властивостям. Виготовлення плитки відбувається за допомогою використання новаторського методу вібропресування із застосуванням німецького устаткування. В процесі виготовлення тротуарної плитки прийнято задіяти першосортні матеріали у вигляді бетону, наповнювачів і усіляких пігментних добавок. Тротуарна плитка має незліченну кількість конкурентних переваг перед іншими оздоблювальними матеріалами.

Переваги тротуарної плитки

Ексклюзивна плитка характеризується великою кількістю позитивних характеристик, представлених:

  • неймовірною міцністю, завдяки чому матеріал здатен витримувати ґрунтовні навантаження і служити міцною базою для створення дорожнього покриття;
  • неперевершеною морозостійкістю, що дозволяє чинити опір широким амплітудам температури;
  • чудовим водопоглинанням і зносостійкістю.

Багатий асортимент тротуарної плитки має безліч унікальних варіантів, що відрізняються різними форменими і дизайнерськими особливостями. Неймовірної затребуваністю користуються розкішні тротуарні плитки, що нагадують ромби, багатокутники, квіти, листя, завдяки чому вдається виконувати значущу декоративну роль під час облаштування різних територіальних зон. Укладання плитки незрівнянного естетичного змісту здійснюється спеціалізованими будівельними бригадами, здатними грамотно організувати стикування виробів з бордюром, а також акуратне виконання облицювальних робіт. Примітною особливістю плитки є відсутність здатності до деформацій і несприятливим розтріскуванням під впливом руйнівних факторів навколишнього середовища.

Як вибрати плитку?

При підборі плитки варто враховувати:

  • геометричну форму;
  • розмірні параметри;
  • товщину;
  • адаптацію до конкретних кліматичних умов.

Приголомшлива тротуарна плитка, безсумнівно, посприяє реалізації найсміливіших дизайнерських та архітектурно-конструкторських рішень. Кожен домовласник, який мріє про доглянуту зону біля житла, не може упустити можливості придбання шикарної плитки з багатим декоративним призначенням.