Керамічна плитка широко використовується для обробки ванної кімнати. Це практичний і зносостійкий оздоблювальний матеріал, який характеризується стійкістю до вологи і не вимагає особливого догляду. Великою популярністю користується плитка торгової марки Opoczno, для якої характерний унікальний дизайн і величезна різноманітність фактур, кольорів та декору.

Для її виробництва використовується вдале поєднання традицій і сучасних технологій з застосуванням якісної сировини. Для створення кожної колекції виробник використовував індивідуальний підхід, якісні матеріали та новітнє обладнання. У каталозі представлені колекції різних стилів для оригінального оформлення інтер"єру житлових приміщень.

Яку плитку вибрати для ванної кімнати?

Від правильного вибору облицювальної плитки безпосередньо залежить практичність, безпека і зовнішній вигляд ванної кімнати. Кераміка або кахель користується найвищим споживчим попитом, це універсальний матеріал для оздоблення приміщень з підвищеним рівнем вологості.

Одним з найміцніших плиткових матеріалів є керамогранит, він відрізняється від інших видів довговічністю, простим доглядом та стійкістю до появи тріщин. Для оформлення вишуканого інтер"єру рекомендується звернути увагу на плитку з натурального каменю.

Вона виглядає багато і презентабельно, але й коштує дорожче. Сьогодні більшою популярністю користується мозаїка, вона являє собою маленькі елементи у вигляді квадратів, ромбів або прямокутників.

За допомогою мозаїки можна зонувати простір і виділяти потрібні ділянки у ванній кімнаті. Такою плиткою можна прикрасити приміщення, але укладання вимагає професійних навичок і вмінь.

До основних переваг кахлю відноситься наступне:

  • міцність;

  • стійкість до вологи, перепадів температур, агресивних речовин;

  • зносостійкість;

  • довговічність;

  • екологічна безпека;

  • простий догляд;

  • велика різноманітність колекцій;

  • презентабельний зовнішній вигляд.

Перейшовши за посиланням https://www.opoczno.com.ua/offer-search/?o1=72, можна вибрати керамічну плитку для обробки ванної, яка представлена ​​в широкому розмаїтті кольорів, фактур і стилів.

Особливості вибору керамічної плитки для ванної

При покупці плитки для ванни слід звернути увагу на фактуру. Головний тренд - це хвиляста плитка, яка допоможе приховати деякі недоліки поверхонь і надати приміщенню яскравих відтінків.

Для оригінального оформлення ванної можна сміливо поєднувати кольори і фактури, при цьому плитка може бути, як з матовою, так і глянцевою поверхнею. Залежно від площі кімнати необхідно підібрати відповідний розмір кахлю.

Наприклад, для просторої ванної оптимально підходить плитка великого розміру. Для облицювання стін і підлоги краще вибирати матеріал з однієї колекції. Для підлоги краще купувати плитку з матовою неслизькою поверхнею, вона товща, і, як правило, більшого розміру, ніж для стін.