Історія суші налічує багато років — більше 400, проте досі ця страва сприймається в усьому світі як сучасна та популярна. Це, мабуть, один з небагатьох випадків, коли традиційна й до того ж давня страва протягом років не тільки зберігає свою популярність, але й постійно розширює її. Починаючи з 80-их років минулого сторіччя суші поступово почали захоплювати світ і їм це остаточно вдалось.

Проте через велику кількість закладів дуже важко знайти якісні суші. Якими вони мають бути? Як їх готують? Що необхідно, щоб готувати свіжі та корисні суші або роли? KILOGRAMM.SUSHI.PROJECT відповідає на ці та інші питання.

Контроль якості — запорука смаку, безпеки та здоров"я

Насамперед, слід почати з продуктів. Наша команда ретельно контролює кожен етап виробництва: від ретельного підбору постачальників до доставки суші сету до Вашого дому. Особливу увагу ми приділяємо способу та умовам транспортування. Адже свіжі продукти — запорука якісних суші. Ідеальні суші неможливо приготувати з “усього, що було під рукою”.

Свіжі продукти на кухні — це круто, але їх ще треба правильно зберігати. І саме тому кухня KILOGRAMM.SUSHI устаткована сучасним та технологічним обладнанням, яке дозволяє зберігати смакові якості та свіжість продуктів, аби Ви отримували лише якісний продукт. Риба та морепродукти підлягають шоковій заморозці, після чого її постачають до нашої кухні у морозильних камерах спеціально обладнані авто.

Хліб — усьому голова! Але якщо йдеться про суші, то рис — усьому голова. Він є основною складовою цієї страви і саме тому рис для суші вимагає до себе особливого підходу. По-перше, його не можна варити в першій-ліпшій каструлі. Для цього потребується спеціальна пароварка, де буде дотримуватись температурний режим та належний рівень вологи. По-друге, щоби рис був потрібної консистенції та температури, потрібен суші-мастер, який добре знає свою справу та здатен приготувати суші та роли за точною рецептурою. Наша команда проводить серйозний конкурс, тому далеко не кожен бажаючий може стати частиною нашої команди. Усе задля того, щоб Ви куштували справжні якісні суші, які хочеться замовляти знову і знову.

Важливою частиною у приготуванні суші є овочі. Вони мають бути свіжими, немов щойно з грядки. Задля досягнення цього майстри Кілограм використовують спеціальні бокси, що підтримують необхідний температурний режим. Також, згідно японської традиції ніж нашого суші-майстра підточують кожен день, як і меч справжнього японського самурая. Тільки таким ножем можна нарізати ідеально тонкі шматочки риби.

Одним з найголовніших правил на нашій кухні є цілковита чистота. Регулярно проводиться прибирання та дезінфекція приміщення. Усі робітники одягають маски та проходять необхідні перевірки. Наразі контроль здоров"я особливо важливий, тому ми запровадили Безконтактну доставку. Тож якщо Ви хочете замовити суші у Франеку, можете скористатися нашою послугою, аби бути абсолютно певним у власній безпеці.