При народженні малюка кожна родина святкує справжній тріумф. Адже відтепер чоловік та жінка набувають нового статусу - вони батьки. І це одне з найрадісніших подій, яке змушує забути про всі переживання, тривоги попередніх дев'яти, не завжди легких и безтурботних місяців. Коли ж перші миті відчуття перемоги проходять, настає буденне життя, малюк росте, розвивається, виникають всілякі проблеми.

Як справлятися з неочікуваними й несподіваними ситуаціями, що робити у випадках хвороб, чи треба робити щеплення, які, коли? Сучасний сайт для матусь України – це Інтернет-ресурс, доступ до якого відкритий цілодобово. Він дасть докладні відповіді на всі виникаючі в процесі догляду за немовлям та виховання дитини питання.

Переважні особливості онлайн-сервісу

Сайт «Big City Mom» - це зручний, якісний й продуманий інформаційний ресурс, де в будь-який момент кожна молода мама може почерпнути важливу інформацію або знайти відповідь на раптово виниклі питання, щоб розрішити будь-яку незрозумілу ситуацію.

    Тут розглядаються багато питань щодо здоров'я немовляти:
  • прояви, лікування та профілактика молочниці у немовлят;
  • дитяча жовтяниця;
  • дитячі коліки;
  • перша допомога при високій температурі;
  • питання здорового харчування, та інші.

Адже сам малюк ще не в змозі розповісти про свої симптоми, болісні відчуття, а молода новоявлена мама ще не впевнена в повному розумінні свого чада. Звернувшись на сайт з виниклою проблемою тут практично завжди можна знайти її рішення.

Крім того, тут усі мами України можуть отримати достовірну інформацію та поради юриста про те, як отримати державну фінансову допомогу, в якому розмірі вона виплачується, які документи для цього потрібні. Тут є календар щеплень, необхідних малюкові в різному віці. Як правильно купати новонародженого, як підготувати дитину до дитячого садка, школи, і так далі. Ресурс наповнений різноманітною корисною інформацією.

А ще, сюди можуть заглянути майбутні молоді мами, а також бабусі й дідусі. Тут кожен знайде для себе цікаву інформацію і відповіді на питання, що стосуються виховання, становлення дитини, правильного спілкування з ним дорослих.