міжкімнатні дверіОстанні роки сильно вдарили по гаманцю пересічного львів’янина та кожного українця. Різке зростання цін вимагає від нас економити майже на всьому і нам довелось відмовитись від багатьох речей. Але все ж таки є те, без чого обійтися майже неможливо, і в цей перелік потраплять і міжкімнатні двері.

Вони забезпечують необхідний домашній затишок та особистий простір в окремих кімнатах. Також вони необхідні для обмеженні доступу по окремих кімнат з важливими речами. http://newworldlviv.com.ua/dveri/mijkimnatni частково дозволяють зекономити на опаленні, затримуючи тепле повітря в кімнатах.

Таким чином вони є необхідністю, але все ж таки їх покупка може й не надто сильно вдарити по вашому гаманцю, оскільки на ринку є досить багато дешевих, але якісних пропозицій, котрі варто розібрати.

Матеріал виготовлення недорогих міжкімнатних дверей

Серед недорогих матеріалів для міжкімнатних дверей варто виділити:

  • Блоки склеєної тирси. Найдешевший матеріал до якого варто ставитися з увагою.
  • Міжкімнатні двері з ДСП. Найпоширеніший натуральний матеріал для дверей та меблів.
  • Міжкімнатні двері з ДВП. Модернізація попереднього варіанта з покращеними характеристиками.

Шпоновані двері зі склеєної тирси

Пласти склеєної та спресованої тирси – дешевий невимогливий матеріал, який легко піддаєтеся обробці. Тому не дивно що вони стали основним матеріалом не тільки для дверей але й меблів.

При виборі таких дверей варто звертати увагу на породу дерева та на клей, що з’єднує тирсу. Найдешевші неякісні рішення можуть містити токсичні речовини, які за довгі роки можуть нанести суттєву шкоду здоров’ю.

Найкраще – вибрати міжкімнатні двері економ класу відомого виробника. Наразі придбати подібні недорогі міжкімнатні двері у Львові дуже просто.

Не дивлячись на ціну такі двері можуть прослужити довгі роки.

Шпоновані двері з ДСП

При збільшеному тиску тирса спресовується в пласти ДСП. Вони більш міцні, витривалі та довговічні ніж склеєні, і також мають низьку собівартість. Тому покриті шпоною двері з ДСП мають невисоку ціну.

Найдешевшим варіантом є порожнисті двері з ДСП, які широко використовуюся в офісних приміщеннях. Вони також дуже легкі і невимогливі. Але такі двері легко пошкодити і удар може пробити їх.

Міжкімнатні двері з ДСП також часто зустрічаються і в оселях. Вони мають безліч різних варіантів під любий стиль та розмір. Знайти міжкімнатні двері у Львові з ДСП наразі досить просто через їх популярність та невелику ціну.

Шпоновані двері з ДВП

ДВП – особливий матеріал, який відрізняється від ДСП вирівняними волокнами деревини. Таким чином збільшується міцність довговічність та стійкість матеріалу, що позитивно впливає на перераховані властивості і самих дверей.

Також ззовні такі двері мають більш естетичний вид та можуть просто фарбуватись без шпону. Ціна ДВП дещо вища ніж ДСП, але різниця дуже мала і несуттєво впливає на ціну виробів. Даний матеріал також легко піддається обробціі двері з нього мають безліч варіацій для кожного стилю інтер’єру.

Міжкімнатні двері з ДВП можуть мати, як цільну так і порожнисту будову. Різниця між ними в основному відгукується в ціні. Але також варто відзначити легкість порожнистої структури і міцність цільної.

Тому в залежності від умов експлуатації вони дозоляють зекономити немало коштів, або отримати необхідну стійкість.

Вибір недорогих міжкімнатних дверей потребує стільки ж уваги, скільки і вибір елітних міжкімнатних дверей.

Тому навіть в даному випадку варто звернутися до професійних консультантів та відвідати сайт дилера http://newworldlviv.com.ua/.