Ринок віконних конструкцій розширюється з кожним днем. Дуже важливо з усього різноманіття підбирати домашні якісні вікна, які мають хорошу теплоізоляцію, високу шумоізоляцію, не пропускають воду та пил, а також відрізняються вишуканим дизайном. Краще за все звертатися до перевіреної надійної фірми, не економити на фурнітурі та матеріалах. З приходом перших холодів хороше вікно виключає намерзання, запотівання, протяги та інші проблеми.

При виборі вікна потрібно звертати увагу на безліч нюансів

Склопакет

Його ефективність визначається товщиною, кількістю камер і видом скла. Чи воно товстіше, тим кращі ізолюючі властивості (від 4 мм при наявності 3-4 камери). Мультифункціональний склопакет сприяє економії на теплоносіях, завдяки енергосберегаючим якостям, теплоізоляції у квартирі, а літом не пропускає вуличну спеку. Однокамерні варіанти підходять для неопалюваних приміщень та балконів.

Вибирайте склопакети від перевірених фірм, наприклад, якщо вам потрібно купити пластикові вікна Львів пропонує придбати їх у компанії "Скло крафт". Це авторитетна фірма, широко відома у Львові, та області. У продажі є навіть склопакети, що відбивають більше сонячної енергії, що вигідно влітку. До цього ж вони пропонують якісне щоденне освітлення та хороший огляд.

ПВХ профіль

Він відповідає за тривалість збереження робочих можливостей цілої конструкції. Стінки профілю не повинні бути менші ніж 3 мм, а покриття повинно бути металевим цинком (оцинковане) 1,5 мм. Від визначеного класу А, В або С залежить їх товщина.

Пластик

Матеріал хорошої якості має глянцеву поверхню без зерна, він практично не затримує бруд, а також абсолютно вільний від запахів.

Фурнітура

Вона повинна якісно тримати рухомі елементи для можливості експлуатації механізму. Разом з ущільнювачем забезпечує відмінне приєднання стулок до віконної рами. Тільки якісні конструкції дозволяють забезпечити робочу атмосферу в офісі та комфорт у кожному домі.

Не варто економити на пластикових вікнах, вкладаючи в них дещо більшу суму, ви роками зможете заощаджувати кошти на опаленні свого дому.